Jasikevičijus u elementu: Ne mogu da verujem da smo igrali tako dobro! Šta je sa Kalatesom?

30. maja igra se završni duel u Evroligi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Barselona i Efes igraće u ovogodišnjem finalu elitnog evropskog košarkaškog takmičenja, pošto su sinoć bili bolji od Olimpije Milano, odnosno CSKA Moskve.

Trener katalonskog tima Šarunas Jasikevičijus tako je napravio veliki uspeh, a po okončanju duela izneo je svoje viđenje dramatičnog meča koji je završen 84:82.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Znali smo da će biti teško. Ne mogu da verujem da smo igrali tako dobro u ofanzivi s obzirom na to da je nervoza na fajnal foru uvek prisutna. Nismo igrali dobro odbranu. Nije bio plan da izvedem ekstremno defanzivnu petorku, ali je Kori (Higins) imao problema sa ličnim greškama. Stavio sam Klavera na peticu zbog defanzivnih zamisli. Nekad je teško naći rešenje, ali na kraju su igrači ti koji moraju da izvuku utakmicu. Moramo da budemo čvršći protiv ovako dobrih rivala – kazao je on.

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Nik Kalates je sa 17 poena, uz Nikolu Mirotića koji je ubacio četiri više, bio predvodnik španskog tima, međutim, neizvesno je da li će biti spreman za finale zakazano za 30. maj s obzirom na to da je doživeo povredu tokom jučerašnje utakmice.

– Videćemo šta će biti sa Kalatesom. Pogađao je, dodavao i ukoliko ne bude bio spreman za finale, neko će morati da ga odmeni – rekao je Jasikevičijus.

Hristos se javi, ovo je sjajno! NBA novinar zbog Bogdana progovorio srpski (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar