“Izbegavao sam da budem kod kuće, Ivana je sve znala”: Ša NE PRESTAJE da šokira izjavama

Nastao je haos u Zadruzi, jer se Ša pravdao kako voli Taru iako su njegovi cimeri tvrdili da i dalje voli Ivanu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ NenadAleksicSa

Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša su razgovarali o reperovom braku i o tome kako on nije mogao više da bude sa Ivanom zbog toga.

– Ja nisam porodičan čovek, nisam za to. Mene je jedino Tara radila, upoznao sam dosta ženam, ali nijedna nije bila kao Tara – pričao je Ša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mene je jako gušio brak, Ivana je to znala, ja sam izbegavao da budem kod kuće. Mene sada ova Nadica matora komentariše i podbada me, hrani se time – nastavio je on da priča.

Inače, nakon što su rijaliti učesnici videli snimak na kom Nenad Aleksić Ša pati uz pesmu koja je vezana za njegovu suprugu, nastao je haos u Zadruzi, jer se Ša pravdao kako voli Taru iako su njegovi cimeri tvrdili da i dalje voli Ivanu.

– Ovo je sve bilo pre. Bilo je lepo u braku, sve to stoji, ali je počelo da me guši, brak me je gušio. Lomilo mi se u glavi, ali su se vremenom desile sve jače emocije prema Tari – rekao je Ša.

– Videlo se da Ša zaista voli suprugu. Kristijan kaže da mu Kristina odgovara, a kod Ša se tačno vidi da voli Ivanu – komentarisao je Mića.

– Nije samo dovoljno da voliš – dobacio je Kristijan.

– Mi duboko verujemo u ono što si govorio o supruzi, ovde nije lomljenje, samo žališ za kućom i suprugom, ti si pričao samo o onome što imaš kod kuće – tvrdio je Mića.

– Ja sada imam emocije prema Tari, volim Taru, to je bilo pre, u mnogim slučajevima sam se i prao – pravdao se Ša.

– Ovde nema Tare ni na mapi! – dodao je Mića.

– On je shvatio da nema nazad, čak i ne voli toliko Taru, Ivana mu sad neće oprostiti, pa nema nazad, bilo bi glupo – rekao je Golubović.

– Ja sam želela da ga osvestim, da shvati sve dok je mogao da ispravi. To je kalup svakog ko prevari, odmah govori da ga je nešto gušilo, isti kalup svakog ko prevari. Meni ovi snimci izledaju kao da si želeo da joj poručiš da sa Tarom nije ozbiljno, da je još voli, tako mi deluje. On je sada ostao i bez jedne i bez druge – govorila je Nadica.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar