Ana je 13 godina brutalno SILOVANA: Porodila se četiri puta, a onda gledala kako joj uzimaju DECU

Najveći deo vremena je bila zaključana u spavaćoj sobi, a jedini kontakt koji je mogla da ostvari sa spoljnim svetom bio je prilikom odlazaka u bolnicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik

Dugih 13 godina Ana Ruston iz Velike Britanije je bila zatvorena u domu svog otmičara, gde ju je nemilosrdno tukao i koristio kao seksualnu robinju. Ona je prvi put o tome progovorila 2016. godine. Takođe, ova devojka nije želela da otkrije svoje pravo ime, plašeći se za svoju bezbednost.

Najveći deo vremena Ana je bila zaključana u spavaćoj sobi, a jedini kontakt koji je mogla da ostvari sa spoljnim svetom bio je prilikom odlazaka u bolnicu usled teških povreda nastalih zbog maltretiranja, kao i tokom porođaja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ana je rodila četvoro dece, a ova nedužna stvorenja je njen silovatelj, njihov biološki otac, nemilosrdno prodao.

Dok je boravila u bolnici, sve vreme je bila pod njegovom prismotrom, a on se medicinskom osoblju predstavljao kao njen suprug, tako da su njeni napori da se spasi iz njegovih kandži, nažalost, ostali bezuspešni.

– I dan danas jasno pred očima vidim tu spavaću sobu, taj ugao u kojem sam se ljuljala od bola. Iako sam nakon nekog vremena prestala da osećam bol, mislim da mi se telo nekako ugasilo. Osećaj taj odvratan smrad konzerve koju sam koristila kao toalet, kao i miris belog luka na koji je on zaudarao. Došla sam do te tačke da nisam znala šta je život – rekla je Ana.

Nesrećna devojka je istakla da je pokojna baka jedina koja je zaslužna za to što je ostala pri zdravoj pameti, kao i da je često sa njom razgovarala. Pored nje, Ana je otkrila i da je često gledala u fotografiju svog prvog dečka Džejmija koju je uspela da sakrije ispod parketa.

Imala je samo 15 godina kada je zarobljena, a kako je istakla, nikada se nije osećala dovoljno snažno da sakupi dokaze i izvede svog mučitelja pred lice pravde. Iako je policija uložila napore da je ohrabri da se upusti u ovu borbu, govoreći joj i da je još jedna žrtva voljna da progovori ukoliko bi se i ona usudila.

Ana je pronašla poseban način da barem delimično zaceli svoje rane i napisala je knjigu o svojoj traumi, pod nazivom “Tajni rob”. Kako je istakla tada, nada se da će vremenom naći neophodnu snagu da se upusti u pravni proces.

Ona je ispričala i kako je bila ranjiva tinejdžerka koja je boravila kod prijatelja svoje majke pre nego što ju je primetio i namamio Malik – azijski taksista.

– Moja baka je umrla kada sam imala 10 godina, a roditelji me nisu želeli – govori Ana i dodaje:

– Zbog svega toga hvatala sam se za svaku slamku spasa. Malik je znao da me pita kako sam, i bilo je lepo imati nekoga ko je zainteresovan. Kada me je pozvao da dođem kod njega na čaj, znao je da nikome neću nedostajati. Mnogo je ranjivih devojaka kao što sam ja bila. Ovo je moglo da se dogodi u bilo kojoj ulici i bilo kome – rekla je ona i opisala šta se dešavalo:

– Malik me je obukao u odeću svoje kulture, obojio kosu u crno, naterao me da nosim šal i da držim pognutu glavu. Kada je govorio umesto mene, mislili su da je to stvar kulture. I mislim da se, generalno, ljudi plaše optužbi za diskriminaciju – rekla je.

Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

Nakon što je prihvatila njegov poziv i otišla na čaj, Ana nije ni slutila šta će se desiti. Naime, Malik joj je, taman kada je mislila da krene kući, na terao da ostane kod njega da prenoći, a ona je, kako je rekla, i dalje verovala da je sve u redu i da će je ujutru odvesti kući.

Umesto toga, kako je ispričala, Malik je utrčao u sobu u kojoj je bila smeštena i nazvao je “prljavom belom ku***m” koju će učiniti svojom robinjom. Istog trena je brutalno fizički napao i silovao, a zatim zaključao vrata. Ove užase je nesrećna devojka, kako tvrdi, trpela dugih 13 godina uglavnom svake noći. Da stvar bude još gora u ova zlodela se uključio i njegov brat. Vremenom, Malik je uvideo da na Ani može da profitira, te ju je ugurao u kandže prostitucije, a klijenti su Anu obilazili u njegovoj kući. Da sve bude još šokantnije, njegova porodica nije reagovala na ovaj horor.

Jedini put, kako Ana kaže, da ju je poštedeo od zlostavljanja bilo je onda dok je bila u drugom stanju. U toku svog zatočeništva Ana je čak četiri puta bila trudna, a ukoliko je neko pomislio da je njen mučitelj ipak imao razumevanja čim je poštedeo zlostavljanja tokom trudnoće – vara se. Kako je istakla istraumirana devojka, uveliko je kovao plan da proda bebe čim se Ana porodi. Tu surovu pretpostavku Ana je osetila odmah po rođenju prvog sina.

Depresivna devojka, Foto:Pixabay/Free-Photos

Kako je istakla, njega sloboda stigla je sa posetom lekara. Nakon duge borbe, Ana je skupila hrabrosti da na papiru napiše: “Pomozite mi” i istom prilikom napisala i kada je najbolja prilika za bekstvo, budući da se bližio verski praznik za koji je znala da ga neće propustiti ni Malik, ali ni njegova porodica.

Nakon što je uspela da se oslobodi posle 13 godina, Ana je emotivno izustila:

– Mislim da me je baka sa neba gledala.

“Nadam se da ćeš da UMREŠ na porođaju”: Tinejdžerka ostala TRUDNA s momkom (15), pa doživela užas (VIDEO) 



Izvor: Objektiv.rs, , irishmirror.ie

Komentari (2)

Ostavite komentar