Oglasio se i Radonjić: Pričao o sudijama, pa najavio kako će Zvezda igrati u meču sezone! (VIDEO)

Dosta tenzije bilo je tokom četvrte utakmice zbog suđenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport.rs ©

Dejan Radonjić i Branko Lazić održali su konferenciju za medije pred poslednji meč plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti, u kom će Crvena zvezda sutra od 20.30 biti domaćin u hali “Aleksandar Nikolić”.

Trener crveno-belih je na pitanje o suđenju, odgovorio ovako:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ono što mogu da kažem je da mi igramo agresivno, pokušavamo da igramo agresivno jedan duži period. To smo radili u kupu, u Evroligi i to ćemo pokušavati i dalje – rekao je Radonjić na pitanje o tome šta kaže na razliku u dosuđenim faulovima i slobodnim bacanjima u prethodna dva meča.

Pričao je i uopšteno o predstojećoj utakmici.

– Generalno smatram da će ukupan kvalitet igre biti presudan. Ako ne budemo imali stabilnost i kontinuirani kvalitet, to nam neće dati ono što želimo. Kada igramo protiv tima kao Budućnost moramo u svim segmentima igre biti dovoljno dobri. U odbrani, u napadu, u svim zahtevima. Naravno da je bitno da šut bude bolji nego što je bio, ali popravi se procenat šuta, a ne šut – smatra Radonjić.

– Posle četiri odigrana meča imamo sutra završetak serije i ovogodišnje ABA lige. I mi i Budućnost smo dobiloi mečeve na svom parketu i tako smo doveli seriju do još jednog duela. Na nama je sada da odbranimo naš domaći teren i tako dođemo do trofeja. Čitave je sezone bila borba za prvo mesto i na kraju smo ga mi osvojili što nam je omogućilo da igramo na domaćem terenu – kaže on.

– Jasno nam je da igramo protiv jakog protivnika, mečevi su bili dobri, interesatni. Bilo je dobrih stvari, ali sutra je bitno da napravimo iskorak u segmentima u kojima nismo bili dovoljno dobri. Koncentracija će biti puno bitna, to je faktor koji sutra može da odlučuje. Mi tu možemo dobro da odreagujemo, a protiv ekipe kao Budućnost to je jako značajno.

Govorio je i o pojedinačnim košarkašima iz redova crnogorske ekipe.

– Oni imaju kvalitet na svim pozicijama, za nas je veliki zadatak da iskontrolišemo taj kvalitet. Imaju jake igrače na lopti, igrače kao Kobs, Ivanović i Dela Vale koji mogu da diktiraju igru, znaju da iznude faul, s obzirom da se radi o dobrim igračima biće teško iskontrolisati ih. Tu su igrači i na drugim pozicijama kao Melvin Edžim koji je sjajnom odbranom dao veliki doprinos, kao i Petar Popović. Luka Mitrović je odigrao ponajbolje partije u Budućnosti u ovoj finalnoj seriji. Jasno je da moramo da igramo stabilno – kazao je Radonjić.

Branko Lazić je bio kratak i jasan u prvom obraćanju.

– Nema šta puno da se kaže, peta je utakmica, odlučujuća za trofej. Od cele ekipe očekujem da izađemo na teren i dobijemo tu utakmicu – istakao je Zvezdin kapiten.

Besan kao ris: Jedva ga obuzdali, Rasel Vestbruk hteo da prebije navijača! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar