Jovanu iz Novog Sada muž GAĐAO ključevima, razlog je BIZARAN: “Kad sam odbila, POBESNEO je”

Ona je opisala u kakav je sukob došla sa svojim suprugom i koliko ju je razbesneo njegov stav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Porfimedia/Rafael Ben-Ari/Avalon

Jovana S. iz Novog Sada podelila je 2019. godine ispovest koja je razbesnela mnoge žene. Ona je opisala u kakav je sukob došla sa svojim suprugom i koliko ju je razbesneo njegov stav.

Naime, suprug joj ne da da vozi porodični automobil čak i kada je on na suvozačkom mestu! Ranije je to prihvatala, ali je vremenom počelo da je nervira.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sad kad imamo sina, ne želim da odrasta verujući da su žene manje vredne. Jednom prilikom smo se vraćali sa izleta, pa sam neobavezno rekla da ću ja voziti do kuće, verujući da to neće predstaviti problem. Međutim, suprug je ljutito bacio ključeve na mene. Sledećeg puta sam išla u grad, pa je i on želeo da krene, ali je očekivao da ću ustati sa mesta vozača. Kad sam odbila, pobesneo je, pa je ostao kod kuće. Tad sam shvatila da to, zapravo, nije prihvatljivo – rekla je Jovana.

– Posle toga sam izbegavala situacije u kojima bismo putovali zajedno, ali kad bih morala, svaki put bi se naljutio. Pomišljala sam da se povinujem i postanem pasivni putnik, ali mislim da to ne mogu. Verujem da on ima strah da ga vozi osoba ženskog pola, ali svaki put kad bih ga to pitala – menjao bi temu. O ovome sam pričala sa porodicom i prijateljima i oni misle da se suprug ponaša blesavo, i da bi trebalo s njim o tome da razgovaram, ali nas je situacija, zapravo, udaljila – istakla je Jovana.

Vatrena brineta (30) se kupa u luksuzu, ali krije MRAČNU TAJNU ispod svake slike na Instagramu (FOTO) 



Izvor: Telegraf.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar