Severinin slučaj nije usamljen: Danijela Vranić pretila Viki POLICIJOM, komšinica NASRNULA na Tomaševićku

Svađe među komšijama nisu retkost, ali kada je neko od njih javna ličnost, to dobija na atraktivnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen, E-stock

Severina Kojić velika je zvezda balkanske muzike i to svi znaju. Ali da je dobar nišandžija, saznali smo tek kada ju je sedamdesetsedmogodišnji komšija na zagrebačkom Kozjaku prijavio da ga je izuzetno precizno pogodila – jajima. Kako je ovaj stariji čovek ispričao za hrvatske medije, jaja su se „cedila niz majicu i pantalone”, ali to nije jedini incident koji mu je hrvatska diva priredila.

– Neko mi je istrgao brisače na autu. Sumnjam ko bi to mogao biti, ali neću reći – poverio se prijateljima Severinin komšija koji živi blizu pevačice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čitava situacija eskalirala je prošlog petka posle podne dok je komšija stajao pored svog automobila, procenjujući štetu. Automobil je bio parkiran ispred njegove kuće, koja je odmah preko puta zgrade u kojoj Severina Kojić stanuje na poslednjem spratu, u penthausu od 300 kvadrata. Dok je komšija gledao automobil, sa Severininog prozora počela su da lete jaja ka njemu. On je odmah pozvao policiju, koja je ubrzo stigla u Kozjak, i optužio Kojićevu da ga je gađala jajima.

– Vikala mi je da sam polu-Srbin i da joj se više nikad ne obraćam – izjavio je komšija. Iz policije su potvrdili da su izašli na teren zbog narušavanja javnog reda i mira, ali nisu utvrdili prekršaj. Policija je komšiju uputila na njegovo zakonsko pravo da Prekršajnom sudu podnese optužni predlog, što je i učinio.

ZAPALILA IZ STANA

Severina je tokom intervencije policije izjavila da ne zna o kakvim jajima komšija priča i tvrdila je da je ručala za stolom sa porodicom: sa trudnom rođakom Mijom, koja živi preko puta nje, majkom Anom, koja je u Zagreb stigla iz Splita, i menadžerom Tomislavom Petrovićem. Dan nakon incidenta, Kojićeva je sa menadžerom otišla sa Kozjaka. Videli su je kako izlazi iz svoje zgrade sa Tomicom u pratnji, koji je nosio nekoliko kofera, a među njima su bile i vešalice sa haljinama.

Njenim novim autom odvezli su se u nepoznatom smeru, dok je ispred Severinine zgrade ostao Petrovićev auto. Severina je još uvek zvanično u braku sa Igorom Kojićem, ali njega komšije ne viđaju u pevačicinom kraju, neki tvrde da se on nedavno iselio iz njenog stana. Ekipa Objektiva kontaktirala je i sa Severininim svekrom Draganom Kojićem Kebom, ali on je nakon pitanja vezanog za incident sa jajima odmah spustio slušalicu. Takođe smo pozvali i Severininog menadžera Tomislava, ali on nije odgovarao na naše pozive.

GRAND SUKOB

Svađe među komšijama nisu retkost, ali kada je neko od njih javna ličnost, to dobija na atraktivnosti, tako da Severinin slučaj nije usamljen. Pevačice Viki Miljković i Danijela Vranić, koje su prve komšinice u luksuznom naselju u Beogradu na vodi, posvađale su se pre dve godine. Svađa se desila zbog preglasne muzike na slavi Viki Miljković, zbog koje Danijela nije mogla da zaspi dokasno. Danijela je zapretila da će sledeći put zvati policiju, na šta je Viki pobesnela.

Sa komšijama se svađala i voditeljka „Beogradske hronike” Slađana Tomašević, koja je potom završila u Urgentnom centru. Do incidenta je došlo kada je predsednik Skupštine stanara, ugledni psiholog i profesor želeo da okači papir na oglasnu tablu koji se ticao poziva na sastanak Skupštine stanara. Tema sastanka trebalo je da bude voditeljka i navodno konstantno dograđivanje njenog stana. Tomaševićeva je otela papir iz ruku profesora i iscepala ga, zatim ju je njegova ćerka fizički napala .

I PEVANJE NEKIMA SMETA

I Miroslav Ilić je, protiv svoje volje, bio upleten u incident, ali glavni akter svađe bio je njegov sin. Naslednika Slavuja iz Mrčajevaca komšije su prijavile jer je pravio nesnosnu buku u zgradi u kojoj živi na Novom Beogradu. On je potom lupao komšiji na vrata, a policajce koji su došli na uviđaj je vređao i nije im dao da ga legitimišu.

Na lice mesta došao je njegov otac Miroslav Ilić, uspeo je da smiri sina i objašnjavao patroli koja se našla na mestu događaja da se njegov sin tako ponaša zbog uticaja alkohola. Da nekim ljudima smeta i pesma, uverio se Aca Lukas prošle godine u aprilu, kada je za vreme trajanja karantina održao koncert na terasi svog doma na Voždovcu. Međutim, nije se svim komšijama dopao ovaj potez folkera, pa su ga prijavili policiji.

Piše: Ana Rakić

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 27. MAJ

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar