Objavio fotografiju popularnog SIRA, pa opasno zažalio: Zbog te GREŠKE ispaštaće celog života

Nije ni slutio šta će uslediti neposredno nakon objave

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Karl Stjuart, Foto: Merseyside Police

Diler droge Karl Stjuart (39) objavio je fotografiju popularnog britanskog sira iz Lesteršira, zapakovanog u supermarketu, a na osnovu njegove fotografije, policija ga je identifikovala.

Naime, on je fotografiju podelio, a da pritom nije imao u vidu šifrovanu mobilnu mrežu koja se koristi za otkrivanje trgovaca ilegalnih supstanci.

Dva puta sahranili pogrešnu ženu, a onda je familja zahtevala samo jedno: Muž se zbog toga onesvestio

Pošto je u Evropi razvijena sajber mreža za otkrivanje dilera narkotika, a Stjuart je bio jedan od “potražilaca”, policija je mogla da analizira njegove otiske prstiju sa fotografije i da mu uđe u trag, prenosi Metro.

Bilo je nejasno zašto je Stjuart objavio fotografiju sira iz supermarketa, ali u svakom slučaju, nakon indentifikacije je uhapšen i osuđen na 13 i po godina zatvora, a zbog fotografije sira se verovatno pokajao i kajaće se dok je živ.

Na saslušanju je priznao da je bio umešan u kriminalne radnje snabdevanja heroinom i ostalih droga i lekova.

Fotografija zbog koje je “pao” ozloglašeni diler, Foto: Merseyside Police

Nakon izricanja presude, sudija Li Vilkinson bio je pomalo i sarkastičan, rekavši da je “zahvaljujući ljubavi prema siru pao jedan od najvećih dilera u Velikoj Britaniji”.

– U okviru operacije Venetik, policija Mersisajda do sada je uhapsila više od 60 ljudi, od kojih su mogi od njih optuženi za trgovinu velike količine droge i oružja. Stjuartu je izrečena kazna od 13,5 godina zatvora, a ovo bi trebalo da bude upozorenje svima umešanima u trgovinu drogom da je to ozbiljan kriminal – navodi se u saopštenju policije.

Danijela je zavisnica od žurki kojoj je sad zabranjeno da pije: Zbog ovog incidenta, razbesnela je i decu



Izvor: Objektiv.rs, metro.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar