Rezultati zaprepastili sve žene: Muškarci priznali, evo koliko njih GLUMI vrhunac i zbog čega to rade!

Ovo niko nije očekivao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ženski orgazam je i dalje misterija za većinu muškaraca, i da dame, ako žele, mogu prilično lako da odglume vrhunac, nije nikakva novost.

Međutim, manje poznata činjenica je i da muškarci “fejkuju” orgazam!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da, dobro ste pročitali.

Normalno, prvo što ćete pitati je: Kako? Činjenica je da su muški vrhunci obično veoma vidljivi jer su praćeni ejakulacijom, što se nikako ne može odglumiti.

Očekivano, istraživanja ovog fenomena su veoma retka.

U studiji iz 2010. godine, psiholozi Šarlin Mulenhard i Šina Šipi zamolile su 180 muškaraca i 101 studentkinju da ispune anonimni upitnik u kojem su odgovarali na pitanje koliko često lažiraju orgazam, ako ga lažiraju.

Foto: Shutterstock, ilustracija

A rezultati su zaista šokantni! Naime, među učenicima koji su imali seksualne odnose, skoro 30 odsto muškaraca prijavilo je lažni orgazam, u poređenju sa 67 osto žena. Iako je većina pripadnika jačeg pola objasnila da je lažirala orgazam tokom polno-vaginalnog odnosa, neki su ga lažirali i tokom oralnog seksa, ručne stimulacije ili seksa putem “Zooma”.

Anketirani su odgovarali na pitanja o razlozima. Uobičajeni odgovor i među muškarcima i među ženama bio je da su glumili jer su hteli da se seks završi, nisu želeli da povrede osećanja svog ljubavnika ili su želeli da stvore utisak da partner može da ih zadovolji.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Istraživanje iz 2016. godine bavilo se pitanjem u kojoj meri muškarci “fejkuju” orgazam. Uključili su 230 muškaraca starosti od 18 do 29 godina, koji su rekli da su se barem jednom pretvarali da su doživeli orgazam sa svojom trenutnom partnerkom. Zatim su popunili upitnik, a sakupljeni podaci su pokazali da su su orgazam lažirali otprilike u jednom od četiri seksualna susreta, uglavnom tokom polnog odnosa.

Nijedna studija ne nudi uvid u to kako su muškarci uopšte sposobni da glume vrhunac. Ali, verovatno se sve svodi na činjenicu da količina sperme tokom ejakulacije izuzetno varira među pojedincima.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Faktori koji mogu a utiču na količinu sperme uključuju fizičku spremu muškarca, doba dana, partnera s kojim je, koliko alkohola je popio, kao i da li je nedavno ejakulirao. Budući da količina sperme koja se izbacuje tokom ‘pravog’ orgazma može da bude i minimalna, moguće je da partnerka ne može uvek da zna da li je došlo do ejakulacije tokom odnosa.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Međutim, ostaje nejasno kako bi ejakulacija mogla da se uverljivo simulira tokom oralnog seksa ili ručne stimulacije.

Ali, bar jedna stvar je prilično sigurna – i muškarci glume ograzam…



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar