Slučaj za anale: Ubio komšiju kod Bele Crkve, pa mu plakao na sahrani, istraga otkrila NEVEROVATNU PRIČU

Na sahrani je jaukao za svojom žrtvom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Svaki zločinac pokušava da prikrije tragove svog zlodela. Međutim, šta su sve počinici u stanju da urade i skinu sa sebe krivicu najbolje govori slučaj Danijela Kerčulja.

Njegov zločin je otrkiven 27. oktobra 2016. godine. Tačnije, toga dana je šumar na putu između sela Grebenac i Dupljaja, na području Bele Crkve, pronašao telo meštanina Živojina Žebeljana (77). Odmah je bilo jasno da je nastradao na biciklu i da ga je pokosio automobil. Policija je došla na mesto zločina i potraga je krenula.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ubrzo je uhapšen Kerčulj, Živojinov komšija iz sela Dupljaja. Prikupljeni su svi dokazi i nije bilo sumnje da je pravi počinalac u pritvoru. Ali, automobila kojim je usmrćen starac nigde nije bilo. Onda je islivala neverovatna priča.

Kerčulj je te večeri slavio u porodičnom domu, pa kada je nestalo pića krenuo je da dokupi. U pripitom stanju seo je za volan automobila “zastava 101”. Na putu do kuće, oko 18 sati, je i usmrtio komšiju. Naravno, produžio je dalje i nije ni pokušao da pružio pomoć unesrećenom starcu. Pravo sa mesta nesreće odvezao se putem ka Kovinu. U blizini Deliblatske peščare, na nepristupačnom terenu, zakopao “keca”! Supruzi je rekao da je automobil prodao.

Posle je mrtva hladan otišao i na sahranu komšiji. Čak je i jaukao za svojom žrtvom. Ali, stavljene su mu lisice na ruke.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar