Jedan poziv je promenio sve: Falko otkrio kako je stigao u Zvezdu, pa progovorio o agoniji

Jako je srećan na Marakani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Filip Falko je stigao kao veliko pojačanje na Marakanu, ali i dalje se čeka da zablista i pokaže zvezdaškoj javnosti da je igrač za velika dela.

Italijanski fudbaler je govorio o dolasku u Zvezdu za jedan Jutjub kanalu u domovini i dotakao se raznih zanimljivih tema.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Falko je otkrio kako je stigao na Marakanu i obelodanio je ko je bio presudan da izabere beogradske crveno-bele.

– Nije mi trebalo puno vremena da izaberem. Činjenica da vas želi veliki klub poput Crvene zvezde je dovoljan znak poverenja. U Italiji je bilo nekih priča o Parmi i Sasuolu ali samo kao pozajmice. Sa druge strane, Zvezdini direktori su bili odlučni, a telefonski poziv Dejana Stanakovića mi je odagnao sve nedoumice. Objasnio mi je ceo projekat, kako će ekipa igrati i zašto me želi. Osetio sam jake emocije i ponos – rekao je Falko i dodao:

– Dolazak u najuspešniji srpski klub me čini jako ponosnim. Pre svega jer sam podneo mnoge žrtve da bih došao ovde. Ne poričem da je bilo teških trenutaka u kojima sam pomislio da neću uspeti, ali ovo je na kraju nagrada za to što se nikad ne predajem. Došao sam u Beogradu u januaru. I odmah sam se osećao sjajno. Grad je prelep a navijači jako strastevni i nenametljivi. Zaustave me na ulici, pitaju za fotografiju i čine sve da se osećam vaćnim. Osvojili smo titulu i imali dobar rezultat u Ligi Evrope. Sada imamo šansu da osvojimo duplu krunu što se nije desilo 15 godina. Bio bi to istorijski podvig.

Dejana Stankovića je uporedio sa legendarnim portugalskim stručnjakom Žozeom Murinjom.

– Upijao je od Murinja i često podseća na njega. Velika je karijera pred njim. Ubeđen sam u to.

Falko je jedan od fudbalera za koje su predviđali blistavu karijeru i smatralo se da ima domete za najveću pozornicu, ali imao je mnogo problema tokom karijere.

– Prošao sam kroz teške momente u karijeri. Sa 16 godina su mi rekli da sam jedan od najinteresantnijih igrača koji su se pojavili u Bariju. A onda su me oterali. Išao sam na probu u Parmu, delovalo je da samo nedostaje potpis, a onda su odustali. Ista stvar u Laciju. Tada sam čak sa ocem bio u automobilu na putu za Rim gde je trebalo da potpišem. Ali u toku putovanja sam dobio poziv od mog agenta koji je rekao da nema ništa od posla. Svet mi se rušio. Na sreću, nisam se predavao. Najviše zahvaljujući ocu koji je uvek verovao u mene i podržavao me u teškim momentima. Srećom, na kraju je stigao poziv Lečea -istakao je Falko.

Perez nije jedini: I ovi fudbaleri su prinudno postali golmani – zbog toga ćemo ih uvek pamtiti (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar