Tadić odbio Barselonu zbog kluba iz detinjstva: “Lako sam prelomio, Ajaks je oduvek bio tim mojih snova”

Iskren odgovor srpskog kapitena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Dušan Tadić (31) je jedan od retkih igrača kome je ugledni francuski list L’Ekip dao čistu desetku posle jednog nastupa.

Srbin igra na vrhunskom nivou od povratka u holandski fudbal leta 2018. godine – trese mreže, asistira saigračima kao na tacni, statistika je nestvarna, pravi je lider tima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Logično, našao se na meti trenutno popularnijih, moćnijih i bogatiji klubova. Među njima je prošlog leta bila Barselona. Ali, uz sve to, ipak nije veći klub. Bar ne za kapitena reprezentacije Srbije.

– Barselona? Ta prilika je bila prošle godine, ali sam rekao NE. Ajaks je moj klub i sve radim za njega. Dolazak u Amsterdam je najbolja odluka koju sam u životu doneo. Ovo je uvek bio klub mojih snova, po filozofiji, velikanima koji su nosili ovaj dres, istoriji i navijačima. Ajaks je najlepši klub na svetu, jedan od najboljih u Evropi. Svako želi da dođe kod nas, a ako poboljšamo sitne detalje možemo da napravimo razliku na kontinentalnom nivou – jasan je bio Dušan Tadić u razgovoru za holandski Telegraf.

Arsenal predstavio klinca iz Kenije: Ima svega 10 godina, a zove se LEO MESO!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar