Tužilaštvo traži pritvor zbog JEZIVOG ubistva: Saslušani majka i sin iz Pančeva

Osumnjičenima se stavlja na teret da su 17. maja u kasnim popodnevnim satima ubili Mioaru Hajduk

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Bogdanka G. (68) i njen sin Boban M. (46), osumnjičeni za ubistvo rumunske državljanke Mioare Hajduk, saslušani su pred Višim tužilaštvom u Pančevu, koje je predložilo da im se odredi pritvor do 30 dana.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su 17. maja u kasnim popodnevnim satima ubili Mioaru Hajduk, tako što su u svojoj kući u kojoj se nalazi i knjigovodstvena agencija u kojoj su vodili poslovne knjige za firmu koja je u vlasništvu oštećene, tokom rasprave zadali oštećenoj više udaraca rukama i tvrdi predmetom u glavu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tako su joj naneli smrtonosne povrede od kojih je preminula, nakon čega su telo zakopali iza kuće u rupi koju su iskopali u zemlji – navodi se u saopštenju pančevačkog Višeg tužilaštva.

– Sudiji za prethodni postupak predloženo je da se odredi pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometali postupak uticajem na svedoke, kao i zbog činjenice da je za delo koje im se stavlja na teret propisana kazna veća od 10 godina, a način izvršenja dela je doneo do uznemirenja javnosti – saopštilo je tužilaštvo.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar