Bahati TikToker Zoran MUČIO žirafu u zoološkom vrtu: Životinja sve vreme CVILELA, hteo i kod lava (FOTO)

Kako Objektiv saznaje, radnici su u poslednji čas sprečili incident

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Insagram, MAŠA BANĐUR

Nakon što se na društvenim mrežama hvalio provociranjem radnika “Gradske čistoće” i lomljenjem kreveta po salonima nameštaja, Zoran Jovanović (23), “zvezda” društvene mreže Tiktok, zarad velikog broja pregleda na internetu, pre nekoliko dana je ušao u kaveze i bokseve životinja u Beogradskom zoo-vrtu u nameri da ih zlostavlja.

Bahati Zoran Jovanović se na video-klipu koji je postavio na društvene mreže prvo pohvalio da je odlučio da zajaše žirafu, a potom preskočio ogradu. Uznemirena životinja je počela da beži i cvili kada je on raširio ruke prema njoj. Upravo u tom trenutku Zorana su spazili radnici obezbeđenja i on je izbačen iz Vrta dobre nade.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

HTEO DA UĐE I KOD LAVA

Međutim, Jovanović je pored žirafe, na društvenim mrežama podelio snimak kako juri ovce, koze i magarce u zoološkom vrtu, a u video-klipu koji je podelio govori da je imao nameru da uđe u kavez lava.

Izgrednik juče nije odgovarao na naše pozive, a direktor Beogradskog zoološkog vrta Srboljub Aleksić za Objektiv navodi da je samo pukom srećom sprečen veći incident.

– Žirafa nije agresivna životinja, ali može u strahu da napravi štetu. Dovoljno je jednom da udari i tako velika životinja može da nanese ozbiljne povrede. Naši zaposleni su ga odmah izbacili iz boksa i on je legitimisan, a životinje na svu sreću nisu pretrpele veći stres. Zaista ne pamtimo ovakav slučaj i mnogo smo razočarani. Samo se plašimo da oni kojima je on uzor ne pođu njegovim stopama – navodi Aleksić.

Piše: Aleksa Momčilović 

OSTATAK OVE VESTI I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 18. MAJ

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Zlostavljanje zivotinje kazniti zatvorom.Neka ga tamo zlostavljaju da vidi kako je bilo jadnoj zivotinji.Psihopata.

    Odgovori
  2. Kad ce vec jednom policija da uhapsi ovog manijaka. Njegovo divljastvo po Beogradskim ulicama preslo je sve granice.

    Odgovori

Ostavite komentar