NEPREPOZNATLJIV

Azis se uključio u emisiju i ZAPANJIO izgledom: Potpuno promenio IMIDŽ, niko ga nije prepoznao (FOTO)

Ni traga od ekscentričnog izgleda po kom je prepoznatljiv

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Diapason Records

Bugarski pevač Vasil Trojanov Bojanov poznatiji kao Azis uključio se u emisiju “Premijera – Vikend specijal” i sve iznenadio svojim izgledom.

Naime, on je prepoznatljiv po blajhanoj kosi i bradi, ženskoj garderobi koju nosi i svojim ekscentričnim izgledom svuda privlači pažnju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, ovog puta Azis se pojavio u potpuno drugačijem, muževnom izdanju, a na ulici bi ga ovakvog retko ko prepoznao.

-Zdravo Srbijo, moj život je sasvim normalan, sve je uobičajeno, ako izuzmemo koronu koja predstavlja globalni problem, ne samo na Balkanu, već i u čitavom svetu. Mislim da je to svima promenilo život – rekao je Azis.

Foto: Printscreen/RTV Pink

-Moj život je isti kao i pre. Radim na televiziji i jako sam srećan zbog toga, pa me bugarski narod svakodnevno viđa na malim ekranima, tako da oni znaju sve o meni. Zato i mislim da je sve isto, osim što više ne nosim šminku. Ne mogu da kažem kako se osećam, da li kao muškarac ili žena, osećam se kao umetnik, to je najbitnije za jednog izvođača, da se oseća kao umetnik – dodao je pevač.

-Mnogo sam govorio o privatnom životu u javnosti, tako da mislim da sam dosadio ljudima pričom o tome. Sada ih samo zanima moja muzika i rad na televiziji, a ne s kim spavam ili s kim živim. Promenio sam svoj život i moj privatni svet i ljudi to poštuju – zaključio je Azis u emisiji.

Tara Simov NEPREPOZNATLJIVA: Skratila i OFARBALA kosu, mnogi ne veruju da je ovo ona (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar