Anabela i Gagi ZBUNJENI zbog venčanja Marka i Lune, mladenci se POSVAĐALI u restoranu: Miljković divljao

Marko potvrdio srećne vesti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:E -Stock_caslav_vukojicic

Luna Đogani i Marko Miljković venčali su se danas u tajnosti u Opštini Rakovica, nakon čega su otišli u jedan restoran kako bi proslavili.

Ipak, tamo je došlo do manjeg incidenta kada je Marko pomislio da kamera u restoranu njega snima, nakon čega je počeo da besni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Marko je divljao u restoranu i mislio da ga snimaju kamere koje su bile unutar, međutim to nije bilo tako. Medijska ekipa je radila intervju sa jednim poznatim licem, dok Miljkovića nisu imali u planu uopšte da snimaju – rekao je izvor za Blic.

-Počeo je da divlja i u trenutku dok se raspravljao srušio je čašu i polio Lunu. Nakon toga su se njih dvoje posvađali i napravili incident na sopstvenom venčanju – zaključio je izvor za pomenuti medij.

Marko se danas i oglasio i potvrdio da su se on i Luna venčali.

-Tačno je da smo se venčali tajno i za sada samo u opštini zakonski smo muž i žena. Ono pravo, crkveno venčanje tek nas očekuje. Ovo smo obavili intimno i trenutno smo u restoranu gde sami proslavljamo, a za dva dana planiramo da priredimo gala proslavu, a sa iste ćemo vam poslati fotografije. Danas ne želimo da nas iko ometa. Presrećan sam što je Luna konačno moja žena – rekao je Marko za Alo.

Foto:E -Stock_caslav_vukojicic

Sa druge strane, Lunini roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani o venčanju nisu znali ništa.

-U crnoj haljini? Ja ne znam, ako mi ona javi, onda ću da vam kažem nešto, pošto ja stvarno ništa ne znam – rekla je Anabela.

-Ja bih prvo da čujem od nje. Ako mi nije rekla, verovatno je želela da to bude baš tako kako je planirala. Sigurno ima razloga za to. Ja bih sačekala da mi ona javi da li je to istina, pa ću ja da vam kažem šta imam. Ne mogu ništa da vam kažem, jer želim da čujem od svoje ćerke – dodala je ona za Srbija Danas.

Sa druge strane, Gagi tvrdi da venčanja nije ni bilo.

-Venčanja nije bilo, zabranili su mi da pričam o tome – rekao je on za Blic.

Oglasila se Kija Kockar posle VENČANJA Lune i Marka: OVAJ komentar bivše rivalke mnogi nisu očekivali



Izvor: Objektiv.rs, Blic, Alo, Srbija Danas

Komentari (1)

Ostavite komentar