Uhvatila vas je panika jer vam se prsten ZAGLAVIO na ruci? Skinite ga pomoću igle i konca (VIDEO)

Veoma zanimljivo rešenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen, YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia

Verovatno se i vama desilo bar jednom u životu da ste hteli da isprobate neki prsten, a onda vam se on zaglavio na ruci.

Gotovo svi se u takvim trenucima uspaničimo jer ne možemo da ga skinemo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna žena je objavila video na društvenoj mreži Tik- Tok u kojem je objasnila kako da s lakoćom skinete prsten s ruke – ako ne postoji drugo rešenje.

Ona je zapravo odgovorila na video jednog tate koji je otklonio maticu nerđajućeg čelika sa prsta svog deteta i napisala je da postoji mnogo lakši način da se to uradi.

Ako imate čvrsto zaglavljen prsten na ruci, uvucite konac u iglu i takođe uvucite drugi deo igle ispod prstena (onaj koji nije oštar) tako da izađe s druge strane prstena. Počnite da motate konac oko prsta tako da ga skroz pritisnete.

Kad završite, uhvatite kraj konca koji ste provukli kroz iglu i odmotavajte ga niz prst. Videćete kako se prsten pomera zajedno sa koncem.

Pogledajte ceo video u kojem ona objašnjava kako da najlakše skinete prsten sa ruke.

@saltyroots207

#stitch with @bigwillyphd My mum taught me this trick if WD-40 doesn’t work next time. Great job Dad and way to be brave lil lady!! ?#lifelessons

♬ original sound – salty

Ovaj video je pregledalo više od 2 miliona ljudi, a takođe su se mnogi korisnici ove društvene mreže u komentarima zahvalili na ovoj ideji.



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar