Verenik mi je oprostio što sam ga 6 meseci VARALA sa šefom, a onda je tražio da mu ispunim BIZARNU želju

Nije sigurna šta da uradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Da li je u pitanju osveta ili samo neostvarena želja?

Jedna Britanka se požalila kako je njen verenik tražio da mu ona ispuni jedan vrlo neobičan zahtev.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Treba da se venčamo u junu, pa mi je on tražio da dve nedelje pre venčanja bude potpuno slobodan i da radi šta želi, bez ikakvih posledica. Predložio mi je da otputuje sa svojim bratom na dve nedelje, a da će posle toga biti najbolji muž na svetu, pa neću morati da razmišljam o tome da li me vara ili ne – započela je svoju priču.

Ona kaže da on nikada nije spominjao bilo šta slično, kao i da je oduvek imala poverenja u njega.

– Već duži niz godina smo zajedno, ali nisam sigurna da li mogu da mu verujem. Nikada me nije povredio, niti dao povod da sumnjam u njega. Svake godine mi za rođendan pokloni kvalitetan i skup nakit. Dobar je prema meni, a takođe je i odličan u krevetu – objašnjava ona i nastavlja:

Foto: Konrad Bak / Alamy / Alamy / Profimedia

– Ali, moram da priznam, ovaj bizaran zahtev me je potpuno poremetio. Nikada nisam ni pomislila da će on tražiti od mene tako nešto. Osećam da ne mogu da kažem “ne” jer sam ga varala sa svojim šefom šest meseci, što mi je on oprostio.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

– Nikada mi to više nije spomenuo iako sam ja trošila zajednički novac na mog šefa i mene, lagala ga i odlazila na putovanja sa šefom – završava svoju priču.



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (4)

  1. Da joj oprostim... Smejurija.... Zašto bih! Kakva je to veza na samom početku... Šta bi bilo kad bi malo odmakli u vezi i ušli u svakodnevnu kolotečinu,

    Odgovori

Ostavite komentar