Muža vezali, a ženu zadavili pred ćerkom: Nije im bilo dosta, pa su ubili i NJEGA i ostavili ga da visi

Nesvakidašnji zločin potresao je i komšije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: facebook/ Haralambos Anagnostopulos

Mlada britanska državljanka Karolin Krauč (20) koja je studirala na Univerzitetu u Pireju, pronađena je mrtva u kući gde je stanovala u atinskom naselju Glika Nera.

Zločin se dogodio kada su pljačkaši provalili u njenu kuću, gde su ubili majku jednogodišnjeg deteta, a njenog supruga Haralambosa Anagnostopulosa vezali za stolicu.

Takođe, likvidirali su i porodičnog psa kako bi neutralisali njegov lavež, da niko od obližnjih stanara ne bi posumnjao da se nešto događa.

Mrtvu životinju su potom obesili za ogradu, gde je visila sve do dolaska policije.

Foto: EPA/EVANGELOS BOUGIOTIS

Pretpostavlja se da su pljačkaši ušli kroz prozor sa zadnje strane kuće, gde su najpre onesposobili muškarca i vezali ga stolicu.

Potom su na spratu pronašli mladu ženu sa jednogodišnjom ćerkicom, koja im je pružala otpor, ali su je usmrtili na licu mesta, piše Ekatimerini.

Kriminalci su pobegli sa novcem i nakitom u vrednosti od 15.000 evra.

Suprug, 33-godišnji pilot, uspeo je da se oslobodi ujutru pred zoru i da pozove policiju koja je odmah došla na lice mesta.

– Žrtva je rođena u Grčkoj, ali ima britanski pasoš. Ona je preminula u trenutku borbe sa pljačkašima kada su je zadavili, dok je njen muž bio onesvešćen i vezan – navodi se u saopštenju policije.

Branislava slavila rođendan i novi posao: Zbog jedne greške završila je u PAKLU kakvog nema ni u filmu

Njihova 11-mesečna beba, srećom, preživela je ovaj pakao i prebačena je u bolnicu na dalje lečenje, prenosi britanski San.

Policija traga za počiniocima, a veruje se da je reč u iskusnim razbojnicima koji su znali raspored kuće, a uhvatili su i trenutak kada muž nije bio u prostoriji sa ženom i detetom, kao i ni njihov pas.

Komšije su u razgovoru sa policijom otkrile da su potrešene ovim detaljima i da nije bilo nikakvih naznaka da bi ovakav zločin mogao da se dogodi u njihovom kraju.

Poginula dok ju je sin čekao kod kuće: Posle reči dečaka kada je saznao da je mama mrtva, kamen bi plakao

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar