Branislava slavila rođendan i novi posao: Zbog jedne greške završila je u PAKLU kakvog nema ni u filmu

Čak ni policajci nisu mogli da zamisle šta će ugledati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija/Unsplash

Branislava Žitinkina (28), medicinska sestra iz Rusije, proslavila je sa porodicom rođendan, a i novi posao koji je dobila u psihijatrijskoj ustanovi u ruskom Smolensku. Nije pak ni slutila da će joj to biti poslednji rođendan sa svojim najmilijima.

Ubrzo nakon toga zverski je ubijena i iskasapljena na radnom mestu, a ovaj događaj iz 2007. koji je potresao Rusiju, smatra se jednim od najsurovijih i najmisterioznijih u istoriji ruskog zdravstva.

Doktor joj DODIRIVAO leđa i MEĐUNOŽJE: Prijavila ga je, ne sluteći da je time overila kartu za pakao

Branislava je najpre radila u jednom sirotištu, ali plate su bile vrlo male i neredovne, a trebalo je da izdržava sina pošto je bila samohrana majka. Takođe je pomagala i roditeljima koji su živeli od skromne penzije.

Originalne čestitke za rođendan
Foto: Pixabay/Efraimstochter

Iako se njenoj porodici nije svideo taj posao jer u toj bolnici se dešavaju svakodnevni napadi pacijenata na osoblje, gde neki čak i izgube život, nekako su je ipak podržali u odluci da se zaposli na tom mestu.

– Mama, ti jednostavno nemaš pojma koliko mi je drago. Napokon ćemo živeti kao ljudi. Počinjem u aprilu – razdragano i ushićeno je govorila medicinska sestra na svoj rođendan, radujući se novom radnom mestu i dobroj plati, prenosi loklani list Rabočji puti.ru.

Posle nekoliko dana provedenih u psihijatrijskoj bolnici u Smolensku, Branislavi se izgubio i trag i glas.

Nakon jednog radnog dana nije došla kući i nekoliko dana niko je nije ni video ni čuo. Osoblje bolnice i porodica alarmirali su policiju, koja je otišla u tu zdravstvenu ustanovu da istraži gde je nestala medicinska sestra.

Pošto je tu bilo svakakvih mentalno poremećenih pacijenata, policija je pokušavala na razne načine da sazna gde je Branislava, ali niko od njih nije mogao da pomogne.

U jednom momentu, međutim, pojavio se pacijent koji je prema svedočenju delovao razumno i najzdravije od svih ostalih, uputivši reči: “Znam gde je ona”.

Foto: Shutterstock

Osumnjičeni je policiju odveo u napuštenu radionicu nedaleko od bolnice, pokazao ka jednoj rupina zidu i rekao: “Mislim da je ovde žena koju tražite”.

Policajci su ostali u čudu kako je moguće da žena stane u rupu prečnika 30 centimetara između cigli. Postupili su po njegovim intrukcijama i pronašli raskomadano telo u đubretarskoj kesi, a na osnovu uzoraka je utvrđeno da je u pitanju nestala sestra Branislava Žitinkina.

Ubica iz okoline Moskve detaljno je i hladnokrvno opisao da je u toj radionici namamio, silovao, a potom i ubio nekoliko osoba ženskog pola, među kojima su bile i zaposlene u psihijatrijskoj bolnici.

Nikom, međutim, nije bilo jasno kako je uspeo da ode iz bolnice u obližnju radionicu, ali medicinske sestre i osoblje su mu očigledno verovali jer je bio mirnog karaktera i ponašao se sasvim normalno za razliku od ostalih pacijenata.

Ispostavilo se da je osim Branislave, za 11 godine koliko je proveo na psihijatriji, ubio još nekoliko osoba, a nekoliko godina kasnije preminuo je u zatvoru.

Razvela se od muža, pa se udala za SVEKRA: Dobili su i dete, a reči njene bivše svekrve će vas šokirati



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar