BOMBA: Brazilac u reprezentaciji Srbije, Piksi je već obavio razgovor sa njim!

Čeka se Lijankova potvrda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

 

Lijanko Vojnović ponovo u dresu Srbije!

Misija selektora Dragana Stojkovića Piksija u Italiji mogla bi da da rezultate za budućnost, jer bi brazilski defanzivac i član Torina mogao da bude ogromno pojačanje za poslednju liniju “orlova” u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru, prenosi Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Brazilac srpskog porekla, Lijanko Evanželista Neves Silveira Vojnović (24) nije nepoznato ime srpskoj sportskoj javnosti. Već je nosio dres Srbije i to 2016. godine, kada je odigrao četiri utakmice za “orlove” u omladinskoj selekciji U19.

Posle toga, usledio je pritisak iz Brazila, pa je Lijanko zaigrao za rodnu zemlju u selekcijama U20 i U23. Imao je kasnije i poziv iz Italije, čiji pasoš poseduje, zbog porekla sa majčine strane. Radi se o interesantnom fudbaleru, koji igra na poziciji štopera, visokom 187 centimetara, izrazito snažnom u duelu i skok igri.

– Iskoristio sam lepo i korisno, jer sam se u Veroni video sa našim reprezentativcima. Pričao sam sa svima, sa četvoricom, utisci su veoma dobri – rekao je za Kurir Dragan Stojković.

– Kako četvoricom, zar nisu trojica u pitanju – upitan je Stojković, misleći na Darka Lazovića i Ivana Ilića iz Verone, odnosno Sašu Lukića iz Torina.

– Aaaa, tu je i četvrti! Ovaj naš Brazilac Lijanko. I sa njim sam obavio razgovor – rekao je Piksi.

– Znači li to da se on vraća u reprezentaciju Srbije – bilo je sledeće pitanje.

– Deluje obećavajuće. Radimo na tome – kroz smeh je prokomentarisao Piksi

Ludi scenario za titulu: Poraz Fenera i Bešiktaša na kolo pred kraj, titula se “crta” za Galatasaraj…



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar