Jeziv slučaj u Sremskoj Mitrovici: Dečak rekao doktoru da ga otac DODIRUJE, sve je počelo na pregledu

Optuženi je rekao da je brižan otac i da nikada ne bi povredio svoje dete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, podiglo je optužnicu protiv Marka K. (31) iz Sremske Mitrovice, kojem se na teret stavlja krivično delo obljuba nad detetom, potvrđeno je medijima u Višem sudu u ovom gradu, gde je optužnica dostavljena na proveru. Otkad je uhapšen, u oktobru prošle godine, osumnjičeni otac nalazi se u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zatvora i njemu je produžen pritvor do 20. maja.

Ceo slučaj je “isplivao” u javnost kada je, i ne sluteći šta će čuti u lekarskoj ordinaciji, pradeda Đ. J. (71) doveo dečaka na pregled zbog zdravstvenih problema. Tada je mališan u razgovoru sa doktorom, žaleći se na bolove između ostalog i rekao da spava sa tatom i da ga on često dodiruje po intimnim delovima tela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pedijatar je odmah pozvao policiju, a istog trenutka o svemu je bio obavešten i Centar za socijalni rad, koji je preduzeo određene mere – kaže naš izvor iz istrage, koji ističe da u ovoj porodici ranije nije bilo nikakvih prijava nasilja.

Kako saznaju mediji, Marko je u svojoj izjavi pred policijom i sudijom, negirao optužbe koje mu se stavljaju na teret. On je rekao da je brižan otac i da nikada ne bi povredio svoje dete.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je živeo u odvojenoj sobi sa ocem, dok mu je majka, prema priči komšija, bila na radu u Italiji.

– Kada se to desilo, dečakova majka je odmah stigla u Sremsku Mitrovicu. Sada ne viđamo ni nju ni dete. Da li ga je odvela sa njom preko ili su se preselili u neki drugi grad, ne znam – kaže jedna od komšinica iz ulice gde je Marko živeo sa sinom i dedom njegove supruge.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar