Tijana Dapčević za Objektiv o porodici: STROGA sam kao majka, a kao supruga sam maca!

Tijana je pričala i o novim pesmama, promeni frizure, angažovanju na ctanim filmovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Milovanovic

Uvek autentična po pesmama, stajlingu, a naročito kosi, Tijana Dapčević objavila je pre izvesnog vremena baladu „Slepa ljubav”.

Ipak, kako kaže u razgovoru za štampano izdanje Objektiva, nije zadovoljna današnjom produkcijom, pa će biti problem naći pravu muziku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Više sam nego zadovoljna novom pesmom, a sada sam u potrazi za nekom bržom. Pošto ne mogu da naiđem ni na šta što je u mom fazonu, neki elektropop, disko, na kraju ću sama uraditi pesmu. Postoje autori, ali što se tiče muzike, produkcija je baš hiper, sve je isto, sve liči kao jaje jajetu. To sve traje kao jogurt, a ja volim da pravim pesme koje ostaju. Tako da imam problem, tražim dlaku u jajetu – rekla je pevačica, te otkrila da li je stroža kao majka ili kao supruga.

STROGA MAMA, NEŽNA SUPRUGA

– Stroga sam mama, ali mora tako, ne možemo stalno da budemo ortaci. Kao supruga, ma, maca sam ja jedna. Zna se kod nas ko nosi pantalone, a zna se i da je žena vrat ako je muškarac glava – rekla je Tijana kroz smeh.

Pored pevanja, poznato je da gaji ljubav prema glumi, tako je nekoliko puta davala glas u sinhronizaciji crtanih filmova.

– Otkrili su verovatno taj talenat jer nisam od juče u pozorištu, igram i u jednoj seriji u Makedoniji već pet godina. Obično me za to zove Srđan Čolić, on ima svoju produkciju, koja sinhronizuje sve Diznijeve crtaće. Zvao me je jnom, mislim da je bio „Hotel Transilvanija”, trebalo je dam glas nekoj veštici, i ja mu kažem: „Dobro bre, Srđane, stalno igram neke veštice”, a on će: „Šta hoćeš, da budeš princeza? E pa ne može!” Volim to, to me baš zabavlja – prisetila se Tijana, koja nema ništa protiv estetskih intervencija, sve dok su umerene.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic)

 

VASPITANJE

– Ja jesam prirodna, ali znam šta su botoks i hijaluron. Imam doktore koji brinu o mom licu već dugi niz godina, ali to se ne vidi i to je najvažnije. Muka mi je kada vidim mlade devojke koje nemaju ni 23 godine, a izgledaju otprilike kao moja tetka, zato što preteraju. Ko veli, stavljam u usta za sve pare, jednom se živi. To nije lepo, a nije ni vaspitano – rekla je Tijana.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Nakon što nas je glumica Lidija Vukićević sve iznenadila isfeniranom kosom, pitali smo Tijanu da li bi ona ikada promenila frizuru po kojoj je prepoznatljiva.

– To nije ona! Ja sa dužom kosom izgledam kao nastavnica hemije iz Batajnice. Nisam ja za to, ne, ne – zaključila je Tijana na svoj uobičajen, duhovit način.

Foto: Objektiv.rs

Autor: Lola Stojanović

Tijana Dapčević imala 115 KILOGRAMA, pa otkrila kako je SMRŠALA: Ruke su mi bile kao butine



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar