Šok! Svaki put kad vodim ljubav sa devojkom ona doživi VRHUNAC, a onda se ZAKLJUČA u sobu i počne da…

Kaže da se prvi put susreće sa ovakvim stvarima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Biti iskren sa partnerom je jedna od najvažnijih stvari kad su u pitanju veze.

Jedan Britanac se požalio terapeutkinji za seksualne odnose Džejn Gorman kako mu je zbog devojke potpuno opalo samopouzdanje, ali i da mu je teško da sa njom razgovara o tome.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On ističe da ga je potpuno šokiralo saznanje šta njegova devojka radi kad god je sama u sobi.

– Uvek mi je govorila da sam odličan u krevetu i da svaki put doživi orgazam tokom seksa. Svako drugo veče imamo seks, tako da ne razumem zašto ima potrebu da koristi seks – igračke. Ne samo da ima veliki vibrator i različite lubrikante, već u fioci ispod kreveta drži mnogo seks – sprava i igračaka – započeo je svoju priču.

Foto:Freepik/freepik

– Pre neko veče sam čuo buku u sobi i otkrio sam da je to jedna od njenih seks – igračaka koja je zujala! Nikada nije radila ovako podle i prljave stvari, pa me je ovo otkriće stvarno razočaralo i zbunilo – objašnjava i nastavlja:

Foto: Pexels/cottonbro

– Mislio sam da je naš seksualni život dobar. Svaki put kad imamo seks ona doživi orgazam, a onda se ušunja u svoju sobu i samozadovoljava se sa svojim seks – igračkama. Uvek sam se hvalio svojim kolegama kako imamo dobar seks, pogotovo kad su pričali kako su im njihove devojke postale dosadne. Osećam se vrlo razočarano i prevareno. Potpuno sam izgubio samopouzdanje – završio je svoju priču, a Džejn Gorman mu je odgovorila:

Foto: Profimedia.rs

– Koliko sam shvatila, vi i vaša devojka ne živite zajedno. Viđate se nekoliko puta nedeljno, a ostatak nedelje ona je sama. Zbog toga ona ima prava da radi šta želi kada je sama u svojoj sobi. Nemojte da pokušavate da kontrolišete njene potrebe. Skupite hrabrost i razgovarajte sa njom ako vam to smeta.



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (1)

  1. Nimfomanka brate, nikad joj nije dosta. Imao sam jednu takvu kad sam bio mlad, 7-8 puta dnevno i opet malo. Izrzao sam 2 godine i tutanj...

    Odgovori

Ostavite komentar