Horor u Italiji: Srpkinju mučili i primoravali na prostituciju, MORALA da se OTRUJE kako bi pobegla!

Nesrećnoj devojci je rečeno da mora da "odradi" 400 evra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Freepik/freepik

Srpska državljanka (22) prošla je pakao u Italiji, gde je bila namamljena preko društvenih mreža.

Policija Bolonje saopštila je na konferenciji za novinare da je devojka bila primoravana na prostituciju, mučena i izgladnjivana, i da se spasla tako što je pila deterdžent zbog čega je završila u bolnici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Devojci iz Srbije, iz porodice loše materijalne situacije, mladić je na Fejsbuku obećao brak u Italiji, ali kada je stigla u Pjanoro Vekio kod Bolonje, njegova porodica ju je zarobila i terala da se prostituiše.

Nesrećnoj devojci je rečeno da mora da “odradi” 400 evra, koliko joj je lažni mladoženja poslao da bi doputovala u Italiju. Držana je zatvorena, uz stalni nadzor. Davali su joj jedan obrok dnevno, tukli je, terali je da prosi i prostituiše se.

– Devojka se na kraju otrovala da bi pobegla, pila je deterdžent danima i izgubila strašan broj kilograma, čak 30. Dobila je i temperaturu i njeni mučitelji su pomislili da ima koronu. U bolnici je ispričala šta je proživela i oni su uhapšeni – rekla je zamenica asistenta komesara bolonjske policije, Elena Jolanda Čeria.

Uhapšeno je četvoro članova te porodice, majka, otac i dva sina. Terete se za kidnapovanje, neovlašćeno zatvaranje, primoravanje na prosjačenje i prostituciju.



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar