SKANDAL

Zadrugar izneo ŠOKANTNE detalje o Miljani: Što si TUKLA majku? Meni je pokazivala modrice

Kulićeva tvrdila da se kaje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Zadrugari su danas imali zadatak da navedu osobe među njima za koje misle da bi zarad popularnosti i novca pregazili sve pred sobom.

Marko Đedović je prvo naveo Miljanu i izneo neke šokantne detalje o njoj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Evo Miljana Kulić je ona koja je spremna na sve zarad lične koristi. Spremna je da proda i sopstvene roditelje zarad ličnih interesa, spremna da se hvali svojim ličnim honorarom – rekao je Đedović.

-Sa celom kućom se ližeš, pristrasan si, a mene napadaš. A mene tvoji napadi ne dotiču – ubacila se Miljana.

-Spremna je da proda sve zarad honorara, spremna da poubija sve što može. Druga osoba je… – nastavio je Marko, ali ga je Kulićeva opet prekinula.

Miljana Kulić i Marko Đedović, Foto: Prinstcreen/Youtube

-Meni je sve ovde smešno, dokle mogu ljudi da idu, lažu i misle da gaze po nekome, a ustvari se svi smeju. Zarad honorara si spreman da se sa celom kućom ližeš – rekla je Miksi.

-Dajte pampers za gospođu! Pazi Brendone, opet se… Ona je spremna zarad honorara da ispriča kako je zlostavljana. Ti si ih razbolela – odnrusio joj je Đedović misleći na njene roditelje.

-Zbog toga najviše žalim, što sam se sa njom svađala, ni zbog koga više u životu se ne kajem – priznala je Miljana.

-Zato si ih i razbolela. Šta si sve rekla majci, sm**du smr**ivi. Što si tukla majku? Meni pokazivala modrice, a sad ih kao žališ, jedva čekaš da ih se oslobodiš – odbrusio je Marko.

-Druga osoba je Sanja Stanković, ona je ovde sa taktikom da igra igre. Svi su toga svesni, ušla je ovde i tvrdi da su bile vanserijske ljubavi, a onda sinoć te ljubavi šalje u izolaciju. Treća osoba je Neca. On da ne ispadne, izjavio bi ljubav i poniju. Zarad slikanja je spreman mnoge stvari da uradi – završio je Đedović.

Marija Kulić otkriva kako se oseća nakon operacije TUMORA: Osmeh joj vratila Miljana, a OVO je razlog



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar