Godinu dana nisam IMALA od čega da živim: Edita govorila o TEŠKIM trenucima sa kojima se jedva izborila

Raspad benda "Ministarke" privlačio je veliku pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Screenshot

Edita Aradinović jedna je od najuspešnijih pevačica na našoj estradi, a karijeru je započela u bendu “Ministarke” čiji raspad  je bio i te kako medijski ispraćen.

Nakon mnogo godina, Edita je progovorila o izlasku iz “Ministarki“, ali i propratnim ne tako lepim stvarima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bilo je uzbuđujuće i turbulentno. Odrasla sam sa njima. Tih pet godina bila sam na točkovima. Non-stop smo putovali, bili smo porodica. Nije postojala sujeta, zato što je tu svako znao šta radi. Ja sam tu imala potpisan ugovor, oni nisu. Nije bio problem toliko u nama koliko su se neke druge stvari mimo našeg odnosa poremetile i onda su automatski počele da utiču na nas kao tim – govorila je Edita i nastavila:

– Svi smo počeli da ispoljavamo nezadovoljstvo. Bilo je ili da krenem sve ispočetka ili da nastavim da se gušim u sopstvenom mulju. Da sam bila starija, mudrija, pametnija, možda bih ostala i izborila se na neki drugi način. Nisam bila pitana i to me je nerviralo, a nisam smela da kažem – pričala je Edita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by едита (@editaaradinovic)


– Čega si se bojala? – pitala je voditeljka.

– Svega. Ja nisam dobila otkaz, ja sam samoinicijativno otišla. Nisam imala plan, otišla sam i narednih godina dana nisam imala od čega da živim. Odlazak je bio turbulentan, kao i sama moja ličnost. Sve je bilo toksično – zaključila je Edita u emisiji Kontra šou i tom prilikom priznala zbog čega je uklonila mladež iznad usne po kom je bila prepoznatljiva:

– Prava istina je da više nije bio estetski za gledanje. Nije mi bio lep, nije mi se dopadao – rekla je Edita i otkrila da je tim zahvatom rizikovala:

– Rizikovala sam da nosim ožiljak, koji je opet lepši od mladeža na kojem rastu dlake. Verujte mi da sam vam lepša ovako – rekla je Edita Aradinović.

 

Ovu sliku bi najradije SPALILA da može: Edita Aradinović u NEPREPOZNATLJIVOM izdanju (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar