Vesna OPROSTILA Đoletu prevaru, ali mu je jednu stvar NAREDILA: Ljubavnica mora da ode iz njihovih života

Vesnu je zabolelo što joj je žena koja im je bila saradnik i kućni prijatelj "zabila nož u leđa"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAimages/ Antonio Ahel

Kao bomba odjeknula je vest u domaćim medijima da denser Đole Đogani vara svoju suprugu Vesnu. Agonija u njihovoj porodici polako prolazi, a do razvoda neće doći, piše “Kurir”.

Izvor ovog lista navodi i to kaže da Đole svojoj ljubavnici, za koju se ispostavilo da je njegova dugogodišnja poslovna saradnica mora da da otkaz i to po naredbi supruge Vesne.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je godinama završavala sve što ima veze s Đoletovom i Vesninom karijerom, ali nikad nije želela da se eksponira u javnosti. Zato je Vesnu i zabolelo kad je videla u emisiji “Paparaco lov” da njenog muža ljubi žena koja im je i kućni prijatelj, ali i saradnik, jer joj je zabila nož u leđa. Đoganijeva supruga smatra da je to izdaja i da ona ne može više s njima da sarađuje.

Foto: Instagram printscreen/vesnadjogani

Prašina se polako slegla, Vesna zbog dece i medija ne želi da pravi halabuku, ali je mužu jasno stavila do znanja pod kakvim uslovima će ubuduće nastaviti bračnu zajednicu. Ona se klela u Đoleta i njegovu vernost i poslednjih nekoliko dana je bila i ljuta i zbunjena zbog svega što se izdešavalo, ali i pritiska koji su trpeli.

Foto: Paparazzo lov/printscreen

Štaviše, Đoletu su bliski prijatelji preporučili da poseti bračnog savetnika, koji u ovakvim situacijama može i te kako da im bude od koristi.

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar