ŠOK

Miloš Biković OPLEO po Bjeli: Snimam neki GLUPI film sa ludakom rediteljem! Otkriveno šta stoji iza svega

Glumac nije birao reči za kolegu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Jedan od najpopularnijih mladih naših glumaca Miloš Biković otkrio je kako je započeo saradnju sa čuvenim ruskim rediteljem Nikitom Mihalkovim.

Zanimljiv detalj u vezi sa početkom njihove saradnje je taj da je Miloš mislio da se Dragan Bjelogrlić poigrava sa njim kada je dobio ponudu da glumi u ostvarenju pomenutog dramskog umetnika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Brat mi je stalno govorio da Mihalkovu napišem pismo i na taj način mu stavim do znanja da želim da igram u nekom njegovom filmu. Na to sam rekao da bogu ne treba pismo, da je za njega to formalnost i da je samo božja volja da li ću raditi sa Nikitom. Ako to treba da se desi, desiće se. I ne napišem pismo. Dva meseca kasnije zvonio mi je telefon. Još smo snimali “Montevideo 2”, bio je jul mesec. Na ekranu se očitao češki broj. Bio je to Stanislav iz Ženeve. Kaže: “Mi bismo vam ponudili glavnu ulogu kod Nikite Mihalkova, ako ste slobodni sad u julu, da dođete na kasting.” Sve se poklopilo da pomislim kako se Bjela šali sa mnom, pa sam odmah odgovorio da snimam neki glupi film sa ludakom rediteljem i da se javi nekom drugom prilikom – pričao Miloš Biković u emisiji “Šta sam sebi i ko sam tebi”.

– Nije mu bilo jasno ko sam kad na keca odbijam Mihalkova. Insistirao je da mi bar pošalje scenario mejlom, pa sam mu dao adresu. Nisam ni stigao da zovem Bjelu i kažem mu kako znam da se šalio, kad mi je stigao scenario od 118 strana. Shvatio sam da nije šala – otkrio je Miloš prisećajući se kako je počela njegova internacionalna karijera.

KONAČNO se oglasio i Miloš Biković: Svi su se pitali zašto glumac ćuti o SILOVANJU, evo šta je sada rekao



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. BRAVO Miloše ! Naš- dečko koji obećava ! Hajde sada , za još jedno -BRAVO, učini još jednu VELIKU stvar ( ako ne umeš sam, pitaj brata ), ja njemu VERUJEM !!! Izvini se, dok je vreme, Gospodinu M.Aleksiću-posle će biti kasno! Znaš, kao i svi mi- da tvoja podrška auto mehaničarima i potomstvu (j e z i v o m u svojim lažima )- NE može da prođe, barem NE, kod BOGA .

    Odgovori
  2. Ova prica toliko neskromno zvuci,cuj odbio, ili napisi pismo Mihalkovu, daj bre decko, nije to ovo Life KOUCHING.. Radi malo vise na sebi,moj savet....

    Odgovori

Ostavite komentar