“Dobri moj doktore…”: Vladimir razgovarao sa pacijentom, smejali se, pa zbog iste stvari ZAPLAKALI

On je prepričao delić atmosfere sa terapije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Doktor Vladimir Đurić je na svom Fejsbuk nalogu objavio kratak razgovor sa jednim pacijentom i otkrio zbog čega su se i njemu i klijentu pomešala osećanja.

Naime, ovaj doktor medicine i specijalizant psihijatrije na svom Fejsbuk profilu redovno postavlja objave u kojima prepričava svoja iskustva iz svakodnevnog života. Doktor je tako objavio i delić razgovora sa svojim klijentom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Reče mi pre neki dan klijent: “Dobri moj doktore, kako sada stvari stoje ukoliko nastavim ovoliko da se sekiram, ovoliko da radim, ovako da živim i ovoliko da ne obraćam pažnju na sebe i na svoje zdravlje sve što sam u životu stekao i sva zadovoljstva koja sam odlagao potrošiće i proživeće budući muž moje sadašnje a tada već uveliko bivše žene šarmantne i dobrodržeće udovice – napisao je on i prepričao usledelu reakciju:

– Nasmejasmo se od srca, pre no što smo obojica zaplakali. Ali dobro, uvid je pola zdravlja i nikad nije kasno da se sve izokrene naopačke. Možda je najlakše početi tako što ćemo umesto “nemam vremena za nešto” početi da govorimo “nije mi to priritet”. Jer sasvim drukčije zvuči “nemam vremena za zdravlje” od “nije mi prioritet da budem zdrav”. Ili “nemam vremena da budem srećan i da uživam” od “nije mi prioritet da budem srećan i da uživam” ili “nemam vremena za porodicu i prijatelje” od “nisu mi prioritet porodica i prijatelji”. Jer vremena uvek ima, samo ne može sve biti na prvom mestu i tu se redni brojevi rađaju uobičajno, prvo mesto, pa drugo, pa treće, pa šta ostane. Pa ko zna, i aktuelni muževi su žive duše. Možda je vreme da se i oni malčice zabave – zaključio je Đurić.

Drama u parku: Žena napala majku jer je DOJILA bebu, a onda je prišao DEDA i desilo se neočekivano 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar