“Zvala sam ga tatom, a on me SILOVAO”: Zatrudnela sa OČUHOM sa 16 godina, a evo šta misli o tom detetu

Svi su mislili da ima srećno detinjstvo, a ona prolazila kroz pakao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Kaitlin Jenner

Kejtlin Džener (23) iz Halifaksa (Zapadni Jork, Velika Britanija) svi su gledali kao srećnu devojku, koja je imala sjajno detinjstvo – ljubav, dom, roditelje, porodične proslave…

Međutim, niko od njenih poznanika nije mogao ni da sluti da će sa 16 gdoina pretrpeti seksualno zlostavljanje od 47-godišnjeg očuga Antonija Vebstera, koji joj je napravio dete kada je imala 16 godina.

Vebster je proglašen krivim po četiri tačke optužnice za seksualni napad.

– Svi su mislili da je on sjajan. Imali smo lepo detinjstvo, išli smo na odmore, a čak sam ga i nazivala ocem sve do tog dana. Dok sam prala sudove, dodirivao mi je zadnjicu, a kada sam mu rekla da to nije u redu, on me je ubeđivao da ne postoji nikakav problem u tome – rekla je Kejtlin za San.

Foto: Facebook/Anthony Webster

Njegova uznemiravanja su se nastavila i bila sve učestalija, da bi u jednom trenutku sve to preraslo i seksualne odnose na koje je pod pretnjama bila primorana.

Jednog dana poverila se majci, ali koja je svog supruga suočila sa time, ali mu je nekako poverovala da to nije istina. Sa majkom Bridžit od tada, kako kaže, ima čudan odnos, a ponekad joj zamera što nije mogla da je zaštiti.

Nije joj preostalo ništa drugo nego da pati i odaje se alkoholu, a razmišljala je i o samoubistvu, dok ju je očuh sve vreme uveravao da je to što joj radi “sasvim normalno”.

Kejtlin je zatudnela sa 16 godina, a rodila je ćerku 2015. godine.

Kejtlin sa majkom Bridžit, Facebook/kaitlin Janner

Kaže da joj je držanje malene bebe u rukama dalo hrabrost da se oslobodi nasilnika i samoubilačkog očaja.

– Rekla sam sebi da imam dete i da moram da se saberem i sredim misli. Ćerka me je spasla, ne znam šta bih bez nje. Obećavam da nikada neću dozvoliti da se i njoj dogodi nešto slično što se desilo meni. Ona je moj razlog da gledam u budućnost – kazala je Kejtlin.

Devojka je 2017. godine podnela tužbu protiv svog očuha, odrađen je sudski pretres i proglašen krivim po nekoliko tačaka optužnice, a presuda će mu biti izrečena 10. maja.

Damjan na smrt pretukao Mariju na proslavi: Otkriveni detalji o kojima je žrtva GODINAMA ĆUTALA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. prema mojim sexy iskustvima zadnjih 20 godina, 90% devojaka koje imaju minđušu u jeziku su izuzetno seksualno aktivne i veoma agresivne. vrlo zanimljivo. nemam pojma zašto

    Odgovori

Ostavite komentar