Dok je moja devojka na poslu, vodim ljubav s njenom ćerkom koja ima 23 godine, a brine me JEDNA stvar

Uradio je nešto što nije smeo i sada je u velikom problemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan Britanac se našao u velikom problemu nakon što je podlegao iskušenju i imao seks ćerkom svoje devojke.

– Ja imam 38, a moja devojka 42 godine. U srećnoj smo vezi, ali sve se promenilo kada je njena ćerka koja ima 23 godine počela da mi se nabacuje svaki put kada njena majka nije tu – započinje muškarac svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ona me bukvalno ne pušta na miru. Pre neki dan sam imao konferencijski poziv, i ne mogu da vam opišem šta mi je sve radila ispod stola dok sam bio onlajn na vezi sa kolegama. U jednom trenutku su me saradnici pitali što mi glas podrhtava… Pa, kako da im objasnim šta se dešava – objašnjava on i nastavlja:

– Iako znam da je to pogrešno, ja sam samo čovek od krvi i mesa koji ima određene potrebe. Moja devojka, naravno, ne zna šta se događa. Trenutno je preopkupirana velikim poslovnim projektom, često radi i po 12 sati, i ne viđamo se mnogo preko dana.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Zbog njenih obaveza veoma retko imamo seks, ali neću da budem toliko bezobrazan i nju krivim zbog svojih postupaka. Njena ćerka je neverovatno lepa i seksi i često joj govorim da nađe dečka svojih godina, ali ona mi uvek odgovori da je samo ja zanimam. Šta ju je privuklo kod mene, za mene je totalna misterija – iskren je Englez.

Foto: Andrey Guryanov / Alamy / Alamy / Profimedia

– Znam da sam morao da odbijem njenu ćerku, ali uzalud. Kako kada mi se bukvalno na tacni nudi… Ona često sačeka da njena majka rano ujutru ode na posao, i ona odmah uskoči kod mene u krevet i kreće akcija. A seks je nikad bolji, prvi put sam tako nešto doživeo. Sve može, ona voli da eksperimentiše, od vezivanja do “spenkinga” – navodi on.

Foto: Galina Tcivina / Alamy / Alamy / Profimedia

– Ali, jedna stvar mi ne da mira. Borim se između požude i ljubavi prema devojci. A zaista me kopka zbog čega sam zainteresovao njenu ćerku. Ne znam šta da radim – zaključio je Britanac.



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (1)

Ostavite komentar