OBJEKTIV SAZNAJE

Simić preminuo u NAJGORIM mukama, ali to nije NAJSKANDALOZNIJE: Novi detalji smrti pukovnika na VMA

Nesrećni čovek pronađen je mrtav u toaletu na samom ulazu u VMA

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,Foto: Facebook/Printscreen, E-Stock/Stanislav Nedelja

Petar Simić (82), penzionisani pukovnik JNA, koji je četiri dana bio mrtav u toaletu Vojnomedicinske akademije u Beogradu, najverovatnije je preminuo od srčanog udara, saznaje Objektiv od dobro upućenih izvora. Nesrećni čovek umro je 1. maja dok je čekao pregled lekara, a porodica ga je za to vreme tražila po drugim bolnicama i gradu. Simić je pronađen mrtav u toaletu na samom ulazu u VMA, a telo je bilo u klečećem položaju!

– Petar je to jutro otišao sam na VMA jer ga je jako boleo stomak. Imao je i probleme sa prostatom, koju je operisao, pa je često morao da ide u WC. Upisao se na pregled u 8.45, ali je oko 15.45 zvao suprugu, kojoj se žalio da je tri puta molio lekara da ga primi jer ne može više da izdrži, ali da su ga odbili! Nastavio je da čeka i ide često do toaleta, gde je na kraju i preminuo – navodi izvor Objektiva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Petrova supruga i ćerka najpre su se zabrinule što ga nema, pa su počele da ga traže.

SLAGALI DA JE IZAŠAO

– Pošto se nije javljao, više puta su zvale VMA i išle da ga traže. Čak su postavljale obaveštenja po zgradi te ustanove, ne znajući da je Petar mrtav u kabini na ulazu same zgrade i pored same portirnice! Što je najskandaloznije, čak im je neko od radnika rekao da je na kamerama video da je Petar napustio zgradu! One su, u međuvremenu, obavestile policiju, pa je potraga nastavljena – priča naš sagovornik.

On ističe da Petrova ćerka Maja (35) nije htela da alarmira medije, ali je kasnije, ipak, na društvenoj mreži Fejsbuk podelila objavu da traga za ocem.

– Na kraju su iz medija saznale za Petrovu smrt. Šokirale su se kada su čule gde je Petar nađen. Rečeno im je da je nađen u klečećem položaju. Pronašle su ga spremačice koje su to jutro čistile zgradu. One su rekle da prethodnih dana nisu ulazile u kabinu u kojoj je nađen Petar pošto je bila zaključana, pa su mislile da je neko unutra. Bez obzira na to, one su u vanrednoj situaciji zbog korone bile dužne da više puta čiste toalete, dok je u redovnom režimu trebalo da to rade dva puta dnevno – dodaje naš izvor.

Piše: Danica Ćuruvija

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE VESTI MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 7.MAJ

 



Izvor:

Komentari (11)

  1. њихова генерација неће ни недељно видети "своје дивно чедо"јер чедо се неће за њих интересовати да ли постоје.све се плаћа све се дупло враћа.

    Odgovori
  2. U nekim bolnicama samo pacijent može uci u ordinaciju, a ne i pratnja. Krivi su doktori jer je covjek molio da ga prime, a oni nisu reagovali. Ne okrivljujte porodicu.

    Odgovori

Ostavite komentar