Drama ispred prodavnice: Radnica NAPALA devojčicu sa psom, majka se umešala – sve je krenulo zbog BICIKLA

Prodavačica je prepričala kako je ušla u konflikt sa detetom, a ovaj sukob je eskalirao kada se u priču ubacila i majka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Objektiv.rs/Vlada Milovanovic

Jedna prodavačica podelila je svoju ispovest na jednom sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoja iskustva i traže savete, a mi vam u celost prenosimo njenu priču.

Naime, ona je prepričala kako je ušla u konflikt sa jednom devojčicom, a ovaj sukob je eskalirao kada se u priču ubacila i majka deteta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Radim u jednoj prodavnici i ispred radnje mi je na drvo naslonjen i zaključan bajs. Pogledam kroz vrata, vidim devojčica stoji sa malim psom pored bajsa i pas mi piški na bajs a ona ništa. Obratim joj se iz radnje, ona ne reaguje. Izađem napolje, stanem pored nje i kaže ona: “Jao, ovo je Vaš bicikl?” Ja u neverici, kakve veze ima jel moj ili nije, kako dozvoljavaš psu da piški po njemu? Gledaš u telefon, imaš slušalice u ušima i ne obraćaš pažnju na psa. Ona se izvinjava, reko sad ćeš da obrišeš to i dam joj ubrus i sredstvo za čišćenje – napisala je ona i potom izrevoltirana opisala šta se dogodilo kada se u celu priču ubacila i devojčicina majka:

– Za jedno 15 minuta je došla njena mama da mi kaže da nisam trebala da joj kažem da obriše to i da povisim ton nego da joj kažem da zove mamu, jer je ona sada istraumirana i plače kući. Pritom devojčica ima 13 godina, nije mala. I onda se čudimo što su nove generacije debili, da je moje dete, još bi dobilo od mene po ušima! – napisala je ova žena.

Kako biste vi reagovali u ovoj situaciji i na čiju stranu biste stali? Pišite nam u komentarima.

Prodavačica raskrinkala poznatu VODITELJKU: Došla da vrati odeću, a kad je otvorila kesu – ZGROZILA se 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar