Haos zbog TV serije! Lazar Ristovski poslao pismo Zvezdi: Niste u pravu i ne razumete našu šalu!

"Iskreno nam je žao što ste tako oštro reagovali na našu seriju ovim protesnim pismom", ističe Ristovksi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Kirill Kallinikov / Sputnik / Profimedia

Puno polemike izazvala je serija “Drim Tim”, koja se donedavno emitovala na kanalima RTS-a. Humoristička emisija koja je išla svakog radnog dana posle drugog Dnevnika pobrala je pozitivne reakcije mnogih gledalaca, ali je isto tako izazvala oštar protest sa stadiona “Rajko Mitić”.

Razlog je kontroverzna 14. epizoda u kojoj je Crvena zvezda savldala svoju filijalu (Grafičar) rezultatom 7:0, čime je osvojila titulu nacionalnog šampiona Srbije. Pojedini kadrovi su čak i snimani na našem najvećem stadionu, ali se oni nimalo nisu dopali čelnim ljudima našeg aktuelnog prvaka, koji su reagovali protestnim pismom u čiji je posed došao portal Telegraf.rs. Takvim da je pomirljivu poruku morao da pošalje Lazar Ristovski, koji je glavni glumac u seriji. Njegovo pismo, koje je takođe došlo u posed portala Telegraf.rs, vam prenosimo u celosti, bez izmena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Poštovani, da mi je neko nekada rekao da ću morati jednom velikom klubu kakav je vaš da objašnjavam šta je komedija na filmu, ne bih verovao. Ipak, sa punim poštovanjem tako velikog kluba, giganta u srpskim okvirima i šire, dužan sam u ime umetnosti i umetničke slobode, kažem da niste u pravu i da niste shvatili poruke naše serije i naših likova, koji su imali za cilj da nasmeju publiku u ovim sumornim vremenima, da sumornu svakidašnjicu u kojoj je narod u karantinu više od godinu dana, učinimo makar malo lakšom, pa bilo to na uštrb i nekih pojedniaca i institucija kakva je velika Zvezda.

Zvezdi neće sigurno pasti kruna sa glave, što smo se malo nasmejali i na njen račun, kao i na račun Partizana, a najviše na svoj račun, praveći od sebe i komične budale, kako bi izlečili dušu gledalaca, koji su, što se može videti po tome što je serija izazvala buru oduševljenja, očigledno prihvatili sve onako kako i treba; sa humorom, koji je Srbiju i srpski narod i u najtežim vremenima lečio i gurao da istraje kada je najteže.

Iskreno nam je žao što ste tako oštro reagovali na našu seriju ovim protesnim pismom.

Osećamo potrebu da vam se iskreno u ime Zillion filma, kao i u ime svih autora, glumaca i filmskih radnika, koji su učestvovali u pravljenju ove serije, iskreno izvinimo, verujući da niste izgubili smisao za humor, i da ćete nam oprostiti, ako smo pogrešili.

Ovo ipak nije dokumentarni film koji se bavi malverzacijama u fudbalu, već bezazlena hunoristička serija. Malverzacijama će se baviti drugi.

Bez ikakve želje da dalje polemišemo, primite naše iskrene pozdrave i divljenje tako velikom klubu kakav je Crvena zvezda – stoji u saopštenju koje je potpisao Lazar Ristovski u ime produkcije “Zilion Film”.

A šta je to nateralo našeg čuvenog glumca da tako odreaguje? Biće da je to upravo protestno pismo Crvene zvezde, koju je potpisao predsednik Svetozar Mijailović u kojem se navodi da je klub razočaran zloupotrebom gostoprimstva na stadionu “Rajko Mitić” za potrebe snimanja serije. Pismo crveno-belih vam takođe prenosimo u celosti, bez izmena.

“Delije” pobesnele nakon ove scene: Crvena zvezda žestoko isprozivana u poznatoj seriji (FOTO+VIDEO)

Izvor: Telegraf

Komentari (4)

  1. Bravo Posle mnogo vremena ležerno komično sport porodična serija Bez ubijanja brutalnog komuniciranja silovanja u bilo kojoj ljudskosti Bravo za u ovom vremenu hrabroj seriji.

    Odgovori
  2. Ništa komično niti interesantno. Nije u pitanju ni Zvezda ni Partizan nego izuzetno loš pokušaj da se napravi bilo kakva komična priča.

    Odgovori

Ostavite komentar