Olga je radila uobičajene kućne poslove, ali nije ni slutila da će jednom GREŠKOM zaviti porodicu u crno

Trenutak nepažnje bio je dovoljan za tragediju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Olga Nauletova

Olga Nauletova (27) iz ruskog Kazanja smrtno je stradala krajem aprila usled pada kroz prozor stana sa 21. sprata solitera u kom je živela.

Policija detaljno istražuje smrt mlade žene, a prema preliminarnim rezultatim, pretpostavlja se da je Olga pala dok je čestila prozore i da je u trenutku nepažnje izgubila ravnotežu i ispala kroz prozor sa visine, više od 200 metara.

Svedoci koji su se igrom slučaja zatekli na licu mesta, rekli su da su videli ženu kako “iznenada gubi ravnotežu”, a potom uz jauke pada sa velike visine, usled čega se začuo prasak.

Trenutak Olginog pada, zabeležen kamerom, Foto: Instagram/region116.dtp.official

Nesrećna žena poginula je na licu mesta, a policija istražuje tvrdnje svedoka, kako bi bili sigurni da kao uzrok njene smrti ne postoje drugi razlozi, prenosi Dejli star.

– Pretpostavlja se da je radila uobičajene stvari poput čišćenja stana i pranja prozora i da se nespretno okliznula i izgubila život. U svakom slučaju, istraga o njenoj smrti i dalje je u toku kako bismo stoprocentno isključili mogućnost da ju je neko gurnuo – navodi se u izveštaju policije.

Olga je radila u kompaniji Nisan kao prodavačica automobila, a bila je udata za Kasima Nauletova (31).

Olga i njen suprug Kasim, Foto: Facebook/Olga Nauletova

Njen pad zabeležila je obližnja sigurnosna kamera, a snimke je objavila policija.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar