Denver baš neće ove sezone: Jokić u neverici zbog nove povrede! (VIDEO)

Treća povreda u poslednjih 10 dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/Denver Nuggets

Denver je noćas izgubio od oslabljenih Lejkersa (nije igrao Lebron Džejms), ali je Nikola Jokić opet bio najbolji pojedinac na meču.

Srpski centar je postigao više od trećine poena Denvera, međutim ni to nije bilo dovoljno za trijumf protiv ekipe iz Los Anđelesa, očigledno da nije mogao sam protiv takvog protivnika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posle utakmice odgovarao je na pitanja medija, a na početku je rekao da su ga Lejkersi dobro čuvali.

– Teška utakmica, dosta promašaja, mali broj poena. Ne znam kada smo poslednji put dali 89 poena, prvo ja, dobro su me čuvali. Imaju dobre defanzivce, promašio sam par zicera koje treba da dam. Nismo skočili u odbrani, vratila se lopta Takeru i dao je koš. Imamo dobar tim i nije sramota izgubiti od ekipe kakvi su Lejkersi. Nismo igrali dobro, imali su nekoliko poena iz kontranapada. To je bio veliki deo njihove igre. Dolaze nam Niksi koji se nalaze u sjajnoj formi.

U poslednjih 10 dana, Denver je ostao bez Vila Bartona i Montea Morisa, a od sinoć i Pi Džej Dozijera.

– Nisam mogao da verujem, prosto je pao, imao sam dobar ugao da vidim. Samo je stao, nije izgledalo kao da je nešto ozbiljno. Mi gubimo igrače, ali tako je – kako je. Samo tim koji ostaje najstabilniji tokom čitave sezone će osvojiti sve – jasan je Nikola.

Imao je direktne duele sa veteranom Markom Gasolom, koji ga je izuzetno dobro čuvao.

Foto: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

– Mislim da smo svi zaboravili ko je Mark Gasol, osvojio je nagradu za najboljeg defanzivca lige dva puta. Uradili su dobar posao, igrali su hrabro iako su promašili nekoliko šuteva – završio je Jokić obraćanje medijima.

Odbrana nije bilo, skoro 300 poena na meču! Vestbruk ušao u istoriju, niko nikad ovakav učinak (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar