Ema je majka petoro dece i bori se kao lav: Kada je ugledala PORUKU ispred vrata, srce joj se pocepalo

Nije mogla da veruje da takvi ljudi postoje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija/Unsplash

Ema Frost iz britanskog gradića Blejkona u oblasti Češir izdržava svojih petoro dece i svaka pomoć dobro joj dođe. Ipak, jednog dana kada je otvorila vrata i izašla iz stana, bila je zatečena i dirnuta postupkom dobrih ljudi.

Jedan dobar čovek je ispred njenog praga ostavio dve velike kese sa dečijim potrebštinama i pet kesa sa hranom i namirnicama.

Dobročinitelj koji je želeo da ostane anoniman, ostavio je Emi poruku da su ove kese “poklon njegove porodice njenoj” i da će, ako bude bilo potrebno, svakodnevno ostavljati hranu za njenu decu.

Foto: Freepik/nensuria

Mama Ema kazala je da ovo nikako nije očekivala i da su je ovi pokloni dirnuli u srce do te mere da je dugo nakon toga plakala od sreće i saznanja da ipak ima dobrih ljudi.

– Pozdrav, Ema, zaposlen sam u prodavnici hrane. Neko je napisao tvoje i doneo sam hranu. Raznosim hranu za decu od ponedeljka do petka, a ukoliko želite da i dalje dobijate ove pakete, sami pošaljite poruku i doneću vam između 10.30 i 12 sati. Nema potebe da otvarate vrata, samo ću ih doneti, pokucati i otići – napisao je humani razbosač hrane, prenosi Daily mail.

Ovaj ljubazni čin dogodio se u oktobru prošle godine nakon što su poslanici u britanskom parlamentu odbacili zahtev za proširenje sheme za besplatne ručkove deci koja pohađaju školu usled kovid pandemije, a jedan od onih koji je među prvima podržao kampanju bio je i fudbaler Mančester junajteda Markus Rašford.

Ema je zahvalila neznancu od srca, rekla da je donacija došla u pravo vreme usled izolacije, ali je istakla da ima mnogo više ugroženih porodica od nje.

– Postoje porodice koje su znatno ugroženije i Vlada bi na njih trebalo da obrati pažnju. U svakom slučaju pomoć nam je preko potrebna jer je moj partner u samoizolaciji zbog pozotivnog testa na koronavirus – rekla je ona.

Ema je dodala da su i njena deca oduševljena i da joj je neznanac zaista ulepšao sumorne trenutke sa kojima se bori u vremenu pandemije.

Sara ostavila ćerku ZAKLJUČANU dok se noću provodila: Kada su ušli u sobu deteta, uhvatili su se za glavu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar