Albanka mesi najbolju srpsku POGAČU: Darko oduševljen novom nevestom, uputio SNAŽNU poruku svim Srbima

Iako je mislio da će njegovi roditelji možda negodovati što im je snajka druge veroispovesti, Darko kaže da je dobio podršku čitave familije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Poljoprivrednik Darko Miladinović (46) iz sela Beli Breg kod Aleksinca shvatio je pre sedam godina da ne želi da ostane sam do kraja života, pa je rešio da se, doslovno rečeno, oženi prvom ženom koja pristane na njegovu ponudu za brak. Shvativši da neće tako lako pronaći ženu u ovom malom mestu, koje broji svega 270 stanovnika, od čega su 70 odsto muškarci, ovaj večiti neženja napravio je veliki korak koji je svima promenio život – oženio se Albankom Majlindom Vatnikaj (32), koja se zbog ljubavi prekrstila i postala Maja Miladinović.

Porodica Miladinović ugostila je ekipu Objektiva na najveći hrišćanski praznik Uskrs, a Darko i Maja su nam ispričali kako je počela njihova ljubavna priča, u kojoj su dobili dvoje dece. Na stolu pogača, koju je umesila Majlinda, vruća jagnjetina, domaća rakija i kolači. Sve pripremljeno sa puno ljubavi, kojom odiše čitav dom Miladinovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

LJUBAV NE ZNA ZA VERU

Iako je mislio da će njegovi roditelji možda negodovati što im je snajka druge veroispovesti, Darko kaže da je dobio podršku čitave familije.

Foto: Privatna arhiva

– Bolje što sam uzeo Maju za ženu, više poštuje moje roditelje nego da je Srpkinja. Danas je teško naći dobru devojku. Nacionalnost uopšte nisam gledao kad sam odlučio da se ženim, tražio sam poštenu, vrednu i sposobnu devojku koja će mi roditi decu. Uostalom, čim je njen otac Albanac dao ćerku za Srbina bez problema, onda vam je jasno kakva smo mi porodica – objašnjava Darko dok nam toči domaću šljivovicu.

VARNICE SEVALE NA PRVOM SASTANKU

Naš domaćin kaže da je pre Maje imao nekoliko ozbiljnih veza, ali da mu je sudbina ipak pokazala pravi put.

– Na nagovor prijatelja iz Niša, kupio sam kartu i seo na prvi autobus za Prištinu, odakle smo presedali za Tiranu. Imao sam tremu, ruke su mi se znojile, nisam znao šta me čeka u sasvim nepoznatom gradu. Pritom, plašio sam se kako će Albanci reagovati kad vide nas Srbe. Međutim, poneli su se prema nama kao prema najrođenijima. Čim sam video Maju, odmah smo ugovorili brak. Nema tu previše razmišljanja. Kao i auto kad kupujete, odete na pijac, sviđaju vam se ova, pa ona, i na kraju ostanete bez ičega. Zato odmah presečete – nasmejano priča Darko, uveravajući da mu se Maja svidela na prvi pogled. Domaćica odmah dobacuje da ni ona nije bila ravnodušna kad je upoznala Darka.

Ostatak ove priče pročitajte u sutrašnjem izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. Svu sreću ovog sveta želim i ovoj dobroj ženi i ovome plemenitom čoveku. Kome smeta tudja sreća i porod, eno mu instagrama sa sve genetskim srbkinjama pa nek tamo bira sebi životnu saputnicu. Sve pršti od srbske genetike, i to na izvolte.

    Odgovori

Ostavite komentar