Devojka želi da vodim ljubav s njenom sestrom bliznakinjom, a kada mi je rekla ZAŠTO, nije mi bilo dobro!

Kada je dobio nepristojnu ponudu, zanemeo je od šoka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan Englez se našao u nezavidnoj situaciji kada je njegova devojka počela da ga nagovara da ima seks s njenom sestrom bliznakinjom.

– Nalazim se u bizarnoj situaciji. Već dve godine sam u vezi sa neverovatnom devojkom koja je seksi, zabavna i divna. Naš odnos je fantastičan. Ona ima sestru bliznakinju, i sa njom sam prilično blizak. Na neki način je smatram svojom “sestrom” – priča on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sestra moje devojke je godinu dana bila u vezi sa momkom koji mi se nikada nije sviđao. Ispostavilo se da ju je on stalno varao, i normalno, zbog toga je upala u duboku depresiju. Postala je bezvoljna i skroz je izgubila samopouzdanje.

– Sve smo probali da bismo jojoj pomogli, nagovarali smo je da izlazi i upoznaje nove ljude. Čak sam je i spojio s mojim prijateljem koji je sjajan tip, ali uzalud, nije joj se svideo. Njih dve se često svađaju zbog toga u poslednje vreme, a posle se moja devojka istresa na meni. Ali, to nije najluđi deo – objašnjava mladić.

Foto: Shutterstock

– Dok smo ležali u krevetu, devojka mi je rekla da joj je potrebna velika usluga sa moje strane. A onda je dodala: Želim da spavaš s mojom sestrom! Prvo sam mislio da se šali, ali kada sam video da je ozbiljna, nije mi bilo dobro. Po mom izrazu lica je shvatila koliko sam šokiran, pa je probala da mi objasni. Rekla mi je da bi to njenoj sestri podiglo samopouzdanje i poboljšalo raspoloženje, pa je čak napomenula da sam se njenoj sestri uvek sviđao, i da sam ja jedini muškarac kojem zaista veruje – iskren je Britanac.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Praktično me je preklinjala! A onda je usledio novi šok, objasnila mi je da je već razgovarala o tome sa sestrom i da je ona pristala. Potom je moja devojka razradila čitav plan i rekla da se ona sigurno neće ljutiti niti mi to prebacivati, kao i da će se to dogoditi samo jednom. Bukvalno sam ostao bez teksta – navodi Englez.

Foto: Oleksiy Maksymenko Photography / Alamy / Alamy / Profimedia

– U totalnom sam haosu i ne znam šta da radim. Otkada mi je to predložila ne mogu da spavam. Plašim se da seks sa njenom sestrom bliznakinjom ne pokvari moj odnos sa devojkom. Takođe, u paranoji sam da postoji mogućnost i da njena sestra posle seksa postane ljubomorna, i sabotira moju vezu – zaključio je on.



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (1)

Ostavite komentar