“Majci jednog od ubijenih slali slike OSAKAĆENOG sina”: Vučić o monstruoznosti Belivukove grupe

Velji Nevolji i Marku Miljkoviću je nedavno ponovo produžen pritvor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u intervjuu za “Blic” da bi bila “naučna fantastika” da grupa uhapšenog Veljka Belivuka i Marka Miljkovića završi na slobodi.

– Mogu da vam otkrijem da su majci jednog od ubijenih slali slike masakriranog i osakaćenog sina. Da imate u vidu o kakvim je monstrumima reč – rekao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik Srbije je istakao da je grupa Belivuka i Miljkovića uhapšena u vreme vlasti njegove stranke i dodao da će uvek biti ljudi koji se bave najtežim krivičnim poslovima, posebno narkoticima.

– Oba klana su uvezena iz Crne Gore, imaju svoje vođe. Jedan glavni među “kavčanima”, koji se ne krije, jeste (Radoje) Zvicer, “škaljarci” imaju svog. A svi imaju svog najvišeg šefa i svi su došli iz Crne Gore. Nije važno da li su lokalno ovde. Organizacija cela, pare, logistika, sve je iz Crne Gore – rekao je predsednik Srbije.

Aleksandar Vučić je naveo da je sa grupom Belivuka i Miljkovića trebalo ranije da se obračuna zbog njihove monstruoznosti, ali da je, kako kaže predsednik Srbije, zadovoljan da je s uspehom to urađeno.

– Ponosan sam na činjenicu da je Beograd danas jedan od najbezbednijih gradova u Evropi – poručio je predsednik Srbije.

Podsetimo, Veljko Belivuk, Marko Miljković i pripadnici njihove grupe uhapšeni su početkom februara zbog sumnje da su izvršili najteža krivična dela. Njima je nedavno ponovo produžen pritvor.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (1)

Ostavite komentar