“Jesi ti lud?” Legija je Milicu OBOŽAVAO, mogla je da mu dođe glave, a Bojović se ŠOKIRAO kada je saznao

Vuk Bojović je bio šokirao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: STR/AFP/Profimedia

Interesantne priče koje se prenose i postaju gradske “legende” svakako se tiču “žestokih momaka” sa asfalta.

Jedna od njih je priča koju je Mašan Lekić podelio na svom jutjub kanalu. U pitanju je priča o Miloradu Ulemeku Legiji i opasnom tigru. Radnja se dešava u beogradskom Zoološkom vrtu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jovan Antonijević je ispričao kako je tigar mogao da pojede Legiju. Ime tigra je Milica. Na početku je objasnio kako je opasan pas u vrtu krenuo ka maloj tigrici i kako se, na samo 20 centimetara blizine povukao, jer ništa nije jače od mirisa zveri. Shvatio je da je pred njim nešto mnogo moćnije.

– Legija je Milicu strašno voleo. Ona je posle odrasla i postala tigar od 200 kila, ali je on dolazio u vrt svakodnevno nju da šeta, da je mazi, da se rvu, da se grle… – objašnjava Antonijević i kaže da, pošto Ulemek nikad nije znao kada će da dođe da je tražio ključ od kaveza da može da uđe.

– Jednog dana ulazi kod Vuka (Bojovića, prim.aut) u kancelariju i kaže “Vuče, Milica je bolesna, molim te da pozovemo veterinara.” – prepričava on.

Kakva bolest zapitao se Vuk, a Legija je nastavio:

– Ma bolesna je sigurno. Evo ja priđem, hoću da je zagrlim, pomazim, ona reži, hoće da me ogrebe…

U tom trenutku Vuk šokirano odgovara:

– Jesi ti lud, bre? Mi smo premestili nju u drugi kavez, to je potpuno drugi tigar.

– E sad, možete da mislite kad čovek uđe sa potpuno nepoznatim tigrom u kavez i hoće da se mazi. I izađe kao pobednik. Koji taj čovek mora da ima adrenalin u sebi – zaključuje Jovan Antonijević.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar