Komšije Marije Karan otkrile da je nakon RAZVODA češće u Beogradu: Viđamo je i sa BIVŠIM suprugom

Ispričali kakva je ona privatno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Farrell/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Marija Karan nakon razvoda od producenta Džoela Lubina mnogo češće boravi u Beogradu.

Sada su njene komšije govorile o tome kakva je ona privatno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Marija je ljupka i prijatna žena. Viđali smo je sa bivšim suprugom Džoelom Lubinom po kraju. Na kraju sam u medijima pročitala da je on zbog nje došao u Beograd kako bi proslavili katolički Uskrs. Delovali su srećno i zadovoljno, barem na ulici nisu imali razmirica. Pristojni ljudi, kao i svako kada završi sa brakom. Imaju zajedničkog sina i naravno da je sjajno to što su ostali u dobrim odnosima. Ne bih rekla da je kod njih došlo do ljubavnog pomirenja, jer deluju oboje prijateljski nastrojeno. Ne drže se čak ni za ruke – rekla je jedna Marijina komšinica za Blic.

-Ona je uživo mnogo slađa. Iznenadila sam se. Znam da je dugo živela u Americi, ko bi rekao da će se posle toliko godina vratiti u prestonicu? Nisam sigurna da li se zauvek doselila ovde, ali je svakako lepo kad je svakodnevno viđamo na ulici – dodala je ova žena.

Hyperstar / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumičini susedi su takođe rekli kako Džoel, kada dođe u Beograd, odseda u hotelu, ali preko dana često dolazi kod Marije. Radnici sa obližnje pumpe rekli su i da je često viđaju sa sinom.

-Ne gledam toliko televiziju i ne pratim medije, da mi koleginica nije rekla da je to Marija, ne bih je ni primetio. Imala je neku masku na licu, svezanu kosu, žurila je. Ne volim toliko da obraćam pažnju na ljude, sećam se da je svaki put bila sa sinom – rekao je radnik sa pumpe za pomenuti medij.

I kasirka iz jedne prodavnice kaže da često viđa glumicu.

-Mi smo mala prodavnica, pa pretpostavljam da Marija zbog toga kupuje samo osnovne namirnice, a da u veću kupovinu ide negde drugde. Hleb, jaja, mlečni proizvodi, to je ono što se uvek nalazi na njenom spisku. Nisam primetila da uzima grickalice i sve ono što goji. Zato ona tako dobro i vitko izgleda. Blago joj se, i ja bih volela da imam takvu liniju – rekla je za Blic kasirka kroz osmeh.

Marija Karan o POVRATKU u Beograd nakon tajnog RAZVODA: Moj sin je ove godine promenio tri škole



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar