Goran Sultanović o svom buntovništvu, HAPŠENJU i Gagi Nikoliću: Još NE MOGU da gledam njegove filmove

Otkrio kako je izgledao trenutak kada je saznao da je Gaga bolestan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojic

Glumac Goran Sultanović je u emisiji “TV lica kao sav normalan svet” govorio o mnogim stvarima iz svog života koje su javnosti bile nepoznate.

Tako je ispričao i koliko mu nedostaje kolega Dragan Nikolić sa čijom se smrću nikada nije pomirio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Mnogo mi nedostaje Gaga. Nikada nisam imao hrabrosti da pričam o tom našem drugarstvu. Nemam dovoljno hrabrosti, počnem da plačem. Do danas ga nisam preboleo. Gaga je snimio milion filmova, kad vrtim kanale pa vidim njegov film ja onda preskačem. Ne mogu to da gledam. Nemam dovoljno muškosti u sebi da pogledam “Poslednji krug u Monci” gde smo zajedno igrali – rekao je on u emisiji.

Ispričao je i kako je izgledao trenutak kada je saznao da je Gaga bolestan.

-Gaga je prvo imao diskus herniju, pa jastuk nosio u kafanu i onda smo mi kao: “Ajde bre nije ti ništa”. E, kad smo saznali za to ja sam mu poslao sms: “Ako ti nešto treba zovi me u bilo koje doba dana i noći”. I više nikada ga nisam video posle toga. Nisam imao hrabrosti da odem u bolnicu. Milenu sam sretao pošto smo tu u kraju. Čak sam jednom i zalutao ovde na klinici pošto su me proveli nekim pasarelama… I sad ja hoću da izađem, i šetam a neki čuvar ustane i kaže: “Gorane jeste li pošli kod Dragana?”. Nikad ga nisam video od momenta kad je prvi put otišao u bolnicu – rekao je Goran iskreno.

Foto: Youtube/Printscreen/Aleksandra Erdeg

Sa svojom suprugom Ivankom je skoro 50 godina u braku, a priča o njihovoj ljubavi je nesvakidašnja.

-Odrastajući u to vreme bile su žurke i proslava Nove godine. E sad, nisi mogao da odeš na to ako nisi imao devojku. Njih petoro ima devojku, a ti u tom trenutku nemaš devojku. Ja sam našao devojku za doček Nove godine. Međutim, otišao sam u Kalenić da se pozdravim sa starom godinom i drugarima i tu se popilo malo više. Ja se probudim uveče u neko doba, a trebalo je da odem po nju, ali alkohol je uradio svoje. I odem ja u Mažestik gde smo zakupili neki apartman… I svi sa svojim devojakama, a ja gledam TV – pričao je glumac dalje.

-U to vreme Gaga Nikolić ode u vojsku i ja počnem da vodim “Maksimetar” koji je gledala cela Juga. U Abarderovoj me čeka 600 devojaka, a ja jurim balerinu koja me neće. I apsurdna situacija: do juče nisam mogao da dođem do devojke, sad me čeka njih 600, a ja jurim neku 601. koja me neće. I to je trajalo jedno pola godine dok je nisam odveo na kafu. I tako to to krene i odem u svatove njene – prisetio se Sultanović u emisiji.

Kako je priznao, oprobao se u raznim sportovima, ali kako nije bio naročito talentovan, na kraju je završio na šahu. Priznao je čak i da se jednom prilikom potukao, pa od čuvara reda u Domu omladine dobio šamar zbog toga.

Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojic

Ono što bi mnoge, takođe, iznenadilo jeste činjenica da je glumac jednom prilikom bio i uhapšen.

-Ja sa dva drugara, pobegnemo sa nekog časa u bioskop “Zvezda” da gledamo film “Jedan dan života”. Prazan bioskop, nas troje i još tri neka magarca dva reda iza nas. I sad ovog na filmu hoće da streljaju, ja zaplačem, a ovaj jedan kaže: “Vidi ova cava plače”. Završi se film i onda ih pobacam po sali. Toliko sam ih jurio i mlatio da su razvodnici zvali muriju i to je jedini put kada sam bio uhapšen”, ispričao je Goran.

Kako je priznao, Akademija ga je dovela u red jer bi u suprotnom bio “ili policajac ili jedan od polukrimosa i svakako ne bi doživeo ove godine”.

-Vožnju sam polagao nekoliko puta. Onaj prvi me sruši jer sam daltonista, onaj drugi što nisam držao ruke na 10 do 2, treći me sruši jer nisam gledao u retrovizor. I ja poludim i odem kod Tapija i on mi na malom odmoru napravi dozvolu bolju od originala. Posle sedam godina me uhvatila milicija jer sam ja mislio da pošto imam falš dozvolu ne moram da je produžavam – ispričao je Sultanović u emisiji.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar