Uplašio se zbog NOVCA? Ša počeo da iznosi PRLJAV veš o supruzi, više se ne zaustalja (VIDEO)

Reper promenio ploču otkad su mu stigli papiri za razvod

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen, Youtube/Printscreen

Učesnicima četvrte sezone rijaliti programa “Zadruga” je bio prikazan trenutak kada je Nenad Aleksić Ša dobio papire za razvod braka od svoje supruge Ivane. Zadrugari su ubrzo počeli da iznose svoje stavove, te istakli da reperu očigledno nije bilo svejedno.

– Iskreno, unervozio se tokom čitanja pisma. Vidim da je bio uznemiren, da nije očekivao. Ja sam rekla Nenadu za Vladimira, kakav god je, da neće sigurno trošiti njegov novac. On to u životu ne bi radio. Baš je bio jako uznemiren, i tokom čitanja i posle, nije znao šta da radi, vidno uznemiren i iznervira – rekla je Nataša Radan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja gledam iz drugog aspekta ovo, mislim ono što mislim. Ja svaki njegov pokret znam. Ovo kad uradi da je lagan, to je za njega šok. Niko ga nije pitao kako se oseća, on priča da je lagan. Drugo, kako ne može da očekuje razvod, kada već tri dana traži da se razvede ovde, da dođe njegov advokat – pričala je Tara.

– Budeš li nastavila da me d***š da volim Ivanu, oteraću te u… Ja sam dokazao da me boli k**** za Ivanu… Ja sam zbog ove žene raz**bao sve, šta joj nije jasno? – pitao je Ša.

– Kaznite me honorarom, ja napuštam emisiju – rekla je Tara i napustila Belu kuću.

Foto: Youtube/Printscreen

– Pun mi je k**** Tarinog prenemaganja, očigledno se nešto krije iza toga. Ja nisam uznemiren, ja sam srećan što se razvodim od Ivane, ja sam tražio od advokata da je ne vidim. Najviše me samo brinu pare, da mi neko ne uzme ono što sam krvavo zaradio. Neko ko je k**** doneo u taj brak… Nego neću da lajem… – besneo je Ša.

– Ti si je predstavio kao sveticu. Onda je Tara čista kao sunce. Nije ona rasturila brak, govoriš da je Ivana sa tobom samo zbog para – govorio je Lepi Mića.

– Nisam rekao da je zbog para. Ali jesam lagao da je čista kao sunce. Pop**am vam se na terorije. Ja sam lično insistirao da se razvedem. Ne želim da budem u braku sa Ivanom, ne zanima me! Kad je kraj, to je kraj – nastavio je reper.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar