Ana Brnabić svečano ispratila novi avion Er Srbije na prvi let za Njujork: Ponosimo se (VIDEO)

Novi "erbas A330-200" sa likom i imenom čuvenog srpskog naučnika Nikole Tesle je svoj jedinstveni izgled dobio u Šenonu u Irskoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen/Youtube

Predsednik Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvuje svečanom ispraćaju novog aviona “Er Srbije” na prvi let za Njujork.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ana Brnabić ispraća novi avion “Er Srbije” na aerodromu “Nikola Tesla”.

Novi “erbas A330-200” sa likom i imenom čuvenog srpskog naučnika Nikole Tesle je svoj jedinstveni izgled dobio u Šenonu u Irskoj.

Premijerka se obraća prisutnima:

– Veliko je zadovoljstvo ispratiti ovu letelicu na prvi let – rekla je Brnabić.

– Ponosimo se “Er Srbijom” i zahvalni smo vam, na svemu onom što ste uradili u 2020.godini, svakako godini najtežom od drugog svetskog rata – kaže premijerka Brnabić

– Srbija je zemlja pobednica jer smo imali “Er Srbiju” jer nismo morali da s eoslanjamo na druge avio prevoznike, na druge avione, kojih nije bilo jer su se svi borili za respriatorei vakcine. Nama je “ErSrbija” uvek bila odmah tu” – rekla je Brnabić.

Ana Brnabić je ponovila da nije bilo “ErSrbije” naši ljudi tokom korona zaključavanja širom sveta ne bi mogli da se vrate kući.

– Želim da kažem da smo ponosni na Er Srbiju, da vam zahvalim za sve što ste uradili u 2020. godini. Evakucionim letovima vratili su preko 200 hiljada građana kada su putnički letovi prestali da rade, mi smo mogli da se oslonimo na “ErSrbiju” – kazala je premijerka i dodala:

– Ponosna sam zaista na svu podršku koju je Vlada Republike Srbije dala “ErSrbiji”, biću svim srcem za to da pružimo svu ostalu podršku koju budemo trebali dati – kaže Brnabić.

Premijerka je govorila o posledicama koju je pandemija ostavila na “ErSrbiju”

 

 

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar