David Dragojević OPLEO po Tari i Ša: Nju nazvao LOŠOM osobom, a tek da vidite šta je rekao za repera

Bivši zadrugar nije štedeo reči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Red TV/Printscreen

Bivši zadrugar i verenik Ane Korać, David Dragojević,  gostujući u emisiji “Pitam za druga” prokomentarisao je najatuelniju temu rijaliti programa “Zadruga”, odnos oženjenog Nenada Aleksića Ša i Tare Simov, ali nije bio nimalo blagonaklon, ako je u prethodnoj sezoni sa Simovom bio u odličnim odn.

– Katastrofalna veza. Branio sam Taru do jednog trenutka do nisam sam video da to ne vredi braniti, da je ona jedna nezahvalna devojka koja ne zna ni hvala da kaže. Ja joj se nisam javio napolju, ona je meni slala milion poruka, nikad joj nisam odgovorio… U suštini video sam da je loš čovek. Nisam želeo nikakav kontakt sa njom, a kamoli na kafu da odem, to su osobe kojima se ne javiš ni na ulici – rekao je bivši zadrugar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ša je totalno izgubio kompas, ne znam šta mu se desilo. On je bio takav i u drugoj sezoni, impulsivan i sam sebi najbitniji, čim mu nešto kažeš što mu nije po volji, on kreće da se breca, da napada, vređa… Tako da me ovo sve ne iznenađuje od njega, to je on – zaključuje David.

Foto: Youtube/Printscreen

– Bio je on na granici da pukne i u “Zadruzi 2”. Sećam se da smo bili u Dubiozi, bio je nečiji rođendan, on je meni baš pričao za Draganu Mitar, u fazonu “priznaću večeras na igri istine”, da postoje simpatije između njega i nje, i da Ivana nije došla kod Drveta, tu bi bilo nečega. Ali on ne može da istrpi pritisak, čim krene neki pritisak, on se povuče, a Tara nema nikakav pritisak, i ona je po meni uradila najgoru stvar od svih sezona – ispričao je bivši verenik Ane Korać u emisji “Pitam za druga”.

David PROCVETAO finansijski posle RASKIDA sa Anom Korać: Odmah kupio skupoceni auto! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar