Snimak doktorke Sanje UŽASNUO Balkan! STRAVIČNO pretila pacijentu: “Bubnuću te, složiću te dole” (VIDEO)

Incident je navodno nastao u bolnici u Doboju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Snimak, u kojem doktorka u Doboju Sanja Govedarica preti pacijentu da će ga udariti u međunožje, izazvao je dosta reakcija javnosti. Govedarica je kazala da narod najbolje zna ko je ona.

Na snimku koji je objavljen vidi se kako zdravstvena radnica u mantilu preti pacijentu da će ga “bubnuti nogom u ja**”, dok sve to snima ženska osoba kojoj zdravstvena radnica poručuje da je treba biti stid.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Video koji je objavio portal Crnahronika je veoma brzo izazvao reakcije javnosti, a čitaoci su potvrdili da je nastao u dobojskoj bolnici kao i identitet zdravstvene radnice koja radi na odeljenju neuropsihijatrije.

Redakcija portala Klix.ba telefonski je kontaktirala dr Govedaricu, koja nije detaljno želela da komentariše događaj, rekavši da nije bitno šta narod priča.

– Narod koji mene zna, zna ko sam i kakva sam. Kako Goran Bregović kaže, “nije bitno šta narod priča, bitno je kakav sam na slici”, e tako i ja. Meni je žao što sam bila ružna, grozna, na onom videu, a narod, a to su svi, zna dobro ko sam ja. Žao mi je samo što sam grozna – kazala je Govedarica za Klix.ba u vidno raspoloženom tonu.Izvor: Objektiv.rs, Klix.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar