Doktor joj ponudio da spava sa njim kako bi joj “rešio problem”: Dogodio se obrt koji će je koštati glave

Nije joj ostalo još mnogo od života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/12019

Medicinska sestra Li Fengping (25) osuđena je na smrtnu kaznu nakon što je ubila doktora u bolnici Luom Janjuin na jugu Kine u kojoj je radila, a potom raskomadala njegovo telo i skuvala.

Kako prenose kineski mediji, zamenik šefa ortopedije u toj bolnici ponudio joj je seksualne odnose “tri puta nedeljno” u zamenu za novac, kojim bi isplatila kockarske dugove u koje se uvukla.

Komšije Li Fenping bile su uznemirene prizorom kada je policija iz njenog stana na nosilima nosila raskomadano telo doktora, koje je bilo prekriveno čaršavom.

“Bilo je jezivo. Pretpostavili smo da je telo i da je u pitanju ubistvo. Nismo mogli da verujemo da je ona to uradila. Nikad ništa nije nagoveštavalo, niti navodilo u tom pravcu”, rekao je jedan od očevidaca koji se slučajno našao pored zgrade kada je policija iznosila ostatke doktora.

Medicinska sestra mu se na taj način osvetila za seksualnu ucenu. Najpre ga je ubila, pa raskomadala, da bi neke delove njegovog tela skuvala, a neke bacila u toalet, prenosi Mirror.

Šokantan incident dogodio se u njenom stanu koji je iznajmila, a pretpostavlja se da je najpre pristala na ponudu i namamila ga u stan, da bi onda počinila zločin.

Majka dvoje dece dovodi se do vrhunca 8 PUTA DNEVNO, a evo zašto odbija da spava sa muškarcima (FOTO)

Kako izveštava nacionalni kineski list Sohu, ona je osuđena na smrt zbog namernog ubistva, a za sada nije poznato kada će kazna biti izvršena.

Takođe je navedeno da njegovoj porodici treba da isplati oko 15.000 dolara odštete.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar