Reprezentativac Hrvatske izbačen na ulicu: Imam samo torbu, prijatelj Srbin me je spasio propasti!

"Ne mogu to više tolerisati”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

Povremeni hrvatski reprezentativac Ante Kuduz proživeo je pravu dramu u Rumuniji, gde je već nekoliko dana na ulici jer mu klub Dinamo iz Bukurešta nije platio stanarinu.

Iz stana su ga izbacili vlasnici jer klub nije ispunio obaveze prema njima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Na ulici sam već treći dan, sa sportskom torbom i nekoliko stvari koje nosim s poslednjeg putovanja s klubom. Vratili smo se pre pet dana iz Kluža, negde oko pola četiri ujutru došao sam pred stan, ali su čuvari u kompleksu u kojem živim rekli da ne mogu u njega, da su gazde ušle u stan, promenile bravu i otišle. Molio sam da mi otvore barem da uzmem stvari, rekli su da ne mogu”, rekao je za Sportske novosti Kuduz.

“Zamislite kako se čovek u tom trenutku oseća. Zvao sam klub, rekli su mi da će reagovati sledeće nedelje, a ja sa sobom baš nemam ništa za život, jer mi je sve ostalo zaključano u stanu. Ja sam njima rekao da to nema smisla, da ću s tim izaći napolje, pa su rekli da će reagovati brže…”

To mu se nije dogodilo prvi put.

“Letos smo nakon priprema imali istu situaciju i čekao sam mesec dana da se stvar sredi. Onda se slično ponovilo s nešto bržim rešenjem nakon jednog gostovanja u Ligi Evrope i sada treći put. Ne mogu to više tolerisati.”

Na kraju sezone Kuduz napušta Dinamo i odlazi u Vardar, a razloge ovakvog poteza kluba ne razume.

“Ništa nisam skrivio, jedini razlog može biti u činjenici da sam ih obavestio da ću na isteku ugovora ove sezone otići u Vardar i to bi možda mogao biti razlog, ali svakako nije način…”

I dok klub ne poštuje ugovor, on se snalazi pa spava kod prijatelja iz Srbije, inače odbojkaša.

Rukometni bum o kojem se priča: Veselin Vujović daje otkaz i preuzima bivšeg šampiona Evrope!

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar