Otkrile NAJVEĆU tajnu: Žene priznale šta STVARNO osećaju dok doživljavaju vrhunac!

10 žena je otvorilo dušu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Čak i ljudi koji vole da pričaju o seksu, retko razgovaraju o njegovom veličanstvu… orgazmu.

To i nije čudno budući da je vrhunac jedna od naših najintimnijih stvari i spada u osećanja koja, uglavnom, ne želimo da opisujemo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, 10 žena je otkrilo šta zaista osećaju tokom seksa i dok doživljavaju orgazam, i njihove priče su veoma zanimljive.

Poput struje koja mi prolazi telom

Izabela (31) – S pravom osobom i kad sam veoma uključena, seks mi se čini kao da mi električna energija prolazi kroz telo u prvim trenucima dodirivanja ili penetracije. Osećam otkucaje srca tamo dole. Naježim se i osećam trnce po kičmi. Osećam se toplo i opušteno. S druge strane, seks može da bude neprijatan i bolan ako nisam uzbuđena ili vlažna…

Foto: Freepik/standret

Orgazmi se nadograđuju

Linda (52) – Za mene najintenzivniji orgazmi koje doživljavam započinju vaginalnim seksom, a završavaju analnim. Svi orgazmi su u spektru intenziteta, a što duže budete nadograđivali osećaj, orgazam će biti jači i duži. Dakle, ponekad, nakon dovoljno vaginalnog seksa, potrebna je dodatna stimulacija da bi se došlo do vrhunca. Osećaj analnog čini upravo to, pružajući osećanje prodora, ali s dodatnim stimulansom – možda se radi o malom bolu ili samo o stimulisanju različitih nervnih završetaka. To je formula za vanzemaljski orgazam za mene! Potrebno je malo više vremena i truda, ali to se isplati.

Foto: Dash / Alamy / Profimedia

Stimulacija povezuje moje celo telo

Mia (33) – Zbog seksa imam utisak kao da sam nekako ‘celovita’, kao da su svi delovi mene, koji obično nikad ne ‘komuniciraju’, odjednom povezani u nove lude veze, koje postoje samo tokom seksa.

Na primer, kad mi partner ljubi bradavicu, osećam eksploziju u toj bradavici, što ima smisla, ali istoremeno osećam i isti osećaj tamo dole, u rukama, u nožnim prstima – na milion mesta. Ili kod stimulacije G tačke čini mi se da osećam nadražaj u celom trupu, do grla. Kao da stimulacija povezuje moje celo telo i mentalnu prisutnost u taj prostor, poput ritmičnog pritiska, sve dok istovremeno prolazim kroz vrlo širok spektar emocija u rasponu od požude i zadovoljstva do nemoći i straha kao i uzbuđenja, radosti i zahvalnosti. Gotovo duhovno iskustvo.

Foto: Zoonar GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

Kao da te neko golica

Lovisa (27) – Seks mi pruža osećaj kao da me neko golica, ali i bolje od toga jer ne želim da prestane.

Orgazam je prolazan, seks ne

Nat (22) – Seks s drugom osobom – posebno u lezbejskom seksu – čini kao da dva (ili više) tela postaju jedno, gde moje zadovoljstvo postaje njihovo zadovoljstvo, a njihovo zadovoljstvo postaje moje. Nije svaki seks takav, ali ovaj osećaj ukazuje na vrstu seksa koji želim. Kad imam polne odnose, osećam se i izloženo i kao kod kuće, pa mi je iskustvo s bilo kim, čak i ako je to ‘slučajni susret’, zaista posebno. Volim osećaj orgazma, ali to je više od fizičkog zadovoljstva; to je način na koji mi druga osoba može nametnuti takvo zadovoljstvo, i kako im mogu nametnuti takvo uživanje. Dok su orgazmi prolazni, seks za mene nije. To je duhovno iskustvo penjanja u telo drugog čoveka i učenja svakog centimetra, učenja najmanjih detalja koji ih uključuju, učenja onoga što vas uzbuđuje njihovim dodirom. Mislim da to može biti prilično čarobno.

Foto: Aleksandrs Tihonovs / Alamy / Alamy / Profimedia

Kao da su se u meni skupile prirodne sile

Lola (31) – Moje telo doživljava razne vrste orgazama, od malog fizičkog olakšanja do zemljotresnih vrhunca. S ovim poslednjim, čini mi se kao da su se u meni skupile prirodne sile – postoji osećaj potresa, a zatim i cunamija. Obično to postignem stimulacijom klitorisa dok moj partner prstima prodire u mene. Ponekad mogu doživeti orgazam sličnog osećaja kroz oralni seks pomešan s vaginalnom penetracijom. To je čisto blaženstvo!

Lebdenje u vazduhu

Starliša (40) – Nesumnjivo su najbolji orgazmi koje sam doživela bili tokom penetracije i stimulacije klitorisa pomoću vibratora. Obe te radnje u isto vreme teraju me da se osećam toplo, zadovoljno i kao da lebdim u vazduhu. Kad doživim orgazam, osećam ga od vrha glave do gležnja. Želudac mi se steže i oslobađa i ponekad mi se noge tresu. Često sebi u glavi ponavljam ‘jaši na talasu, jaši na valu, pusti da dođe u potpunosti’ i to me drži.

Foto: Mihai Blanaru / Alamy / Alamy / Profimedia

Svetlost mi eksplodira u telu

Ana (36) – Orgazmi mi daju plutajući osećaj trnaca na koži i vizuelnih eksplozija svetlosti po celom telu. Kako mi seks izgleda najviše zavisi od konteksta i osobe. To može biti energetska razmena s čarobnim podtonom ili samo fizička aktivnost kao prijatan način da se provede vreme, poput treninga.

Kao da se naše duše sudaraju

Kia (35) – Seks je za mene duhovni događaj. Orgazam sam uspela da postignem samo oralnim seksom i naročito prstima. Samo pomisao na to da me partner istražuje i voli ukus i miris mene guraju me do ivice. Kad se i moj partner oseća isto, orgazmi čine da se naše duše sudaraju i postaju jedno, makar samo na nekoliko trenutaka.

Foto: Freepik/javi_indy

Osećaj je kao u milisekundi pre nego što kinete

Či (28) – Tipično kada koristim vibrator i na pragu sam orgazma, postoji trenutak kada moje telo utrne, a zatim pređe u čisti zanos. Skoro kao da moje telo doživi šok. Postanem stvarno tužna, pa srećna. Doslovno traje samo 10 sekundi, ali intenzivno je… Sad, da to moram da opišem, rekla bih da je to osećaj kao u milisekundi pre nego što kinete.



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (1)

Ostavite komentar